Za pravdu – falešné facebook stránky které píšou dezinformace

Článek Patrik Pečénka

Vážení přátele dovolte abych vás informoval o falešných facebook stránek které mým jménem jakož to Patrik Pečénka píšou naproste dezinformace. V některých stránkách také používají moje oficiální Červeno šedo černé logo.

Facebook stránky které jsou jediné dvě které spravují já osobně jsou

Tato facebook stránka je hlavní stránkou která má k dnešnímu datu 18.6. 2024

Sledující : 28 885

To se mi líbí 6.100

byla založena: 7.září roku 2021

Spravuje ji Patrik Pečénka a další

ID číslo stránky: 107416158349821

ID číslo stránky najdete na facebook stránce v položce ( Informace ) a pak v levém sloupečku ( transparentnost stránky )

Stránka slouží pro sdílení informací, a v bojí proti vládě České republiky

Tato facebook stránka která má k dnešnímu datu 18.6. 2024

Sledující: 1 252

To se mi líbí: 735

byla založena: 22.řijna 2022

Spravuje jí Patrik Pečénka a další

ID číslo stránky: 100154812905292

ID číslo stránky najdete na facebook stránce v položce ( Informace ) a pak v levém sloupečku ( transparentnost stránky )

Původní název facebook stránky byl : Za pravdu – studio

Změna názvu: 10. duben 2024

Stránka sloužila jako náhradní facebook stránka pro případ odstranění a blokace hlavní facebook stránky o které je zmínka výše v článku. Teď momentálně slouží pro projekt proti hejterům a je volně přístupná pro hejtry a nedochází v ní k žádným blokacím hejterů.

Falešné facebook stránky jsou různě pojmenované ale také používají samotný název Za pravdu. Tento samotný název jsem používal v době staré facebook stránky kterou mi facebook 18.2. 2022 odstranil kde bylo 48 tisíc sledovatelů. Již dnes používám za názvem Za pravdu také i moje jméno a příjmení. Pokud i takové stránka se na facebooku objeví prosím vždy se podívejte na počet sledujících a kontaktní údaje a jestli je uveden tento web popřípadě odkaz na tento článek.

Falešné facebook stránka Za pravdu mě křivě obviňuje že skupina Illumicat stojí za údajným zmizením Ondry Thora. Což facebook stránka Za pravdu na které je tento status vzbuzuje dojem že jsem něco takového pásl já pod stránkou Za pravdu. Já sice tuším kdo stojí za touto falešnou facebook stránkou ale zatím zmiňovat nebudu.

Falešný status

Skupina Illumicat nebo podporovatele také tvrdí že jsem takové informace o spojitosti zmizení Ondřeje Thora říkal ve videích ani to se nezakládá na pravdě. Pak tedy změnila své tvrzení že jsem sdílel nějaké informace od jiných aktivistů o zmizení Ondřeje Thora skupinou Illumicat ani to se nezakládá na pravdě. Zde je důležité zmínit že i kdybych nějaké informace od druhých sdílel a chtěli by tak mou osobu žalovat pak by tedy skupina musela žalovat dalších xxxxxy lidí kteří klikli na tlačítko sdílet u autorů videi.

Navíc skupina Illumicat si pletou pojmy z dojmy protože ve falešném statusu je psáno ( Máme podezření ) což podezření není obvinění takže dotyčný si dával pozor na to kdybych se já chtěl právně bránit a použil tak slovo podezření. Něco jiného by bylo kdyby status obsahoval ( Thora unesli Illumicati ) pak by se dálo hovořit o právní žalobě a křivého obvinění. Důležité je zmínit že domněnky a spekulace nejsou důkazy.

Něco jiného by bylo kdybych video od jiných autorů stáhl a vložil ho na moje OFICIÁLNÍ stránky Za pravdu – Patrik Pečénka jako samostatné video a obsah by se tedy šířil skrz moje OFICIÁLNÍ Za pravdu – Patrik Pečénka ale ani to jsem neudělal.

Skupina která si říká Illumicat mě tedy křivě obviňuje že jsem na základě tohoto statusu na této facebook stránce obvinil tuto skupinu za zmizeni Ondřeje Thora a žádala tak veřejnou omluvu a pokud se tedy neomluvím budu zapojen do žaloby kterou podávají na další lidi kteří tuto informaci zmizení Ondřeje Thora spojovaly se skupinou Illumicat.

Pokud se skupina Illumicat ohání tvrzení které jsem řekl ve videích jakož to je

Parafráze

Že je zvláštní že skupina Illumicati se na místo dostavují o mnohém dřivé než policie. Jak je možné že skupina Illumicati pravděpodobně dostávají informace o všem co se kolem Petičního stánku Ondřeje Thora děje. A tak dále v takové formě

Jelikož výše zmiňovaný status z falešné facebook stránky jsem nepsal já neboť facebook stránka Za pravdu není moje tak se nemám za co OMLOUVAT

Na to jsem vydal video kde jsem řekl vzkaz skupině Illumicat

Falešné statusy na falešné facebook stránce Za pravdu ale pokračují dál. Byl napsán falešný status že se skupině Illumicat OMLOUVÁM. Ani tento status jsem nepsal já

Falešný status

Další falešný čerstvý status je dehonestace Ondry Thora pod falešnou facebook stránkou Za pravdu. Ani tento status jsem nepsal já.

Falešný status

Falešných facebook stránek který se jeví jako mnou spravované je více. Některé už nejsou ani aktivní ale za posledních pár dnu je jedná aktivní a to je právě ta která píše falešné statusy

Falešná facebook stránka Za pravdu

Falešná facebook stránka byla založena podle veřejných informaci 23.2. 2023. a ID číslo stránky je 101137979588447 a aktivita této falešné facebook stránky je naprosto nulová. STATUSY na této falešné facebook stránce datované od nejstarších 24.2. 2023 pak další až 8.března 2023 pak až 29.březen 2023. pak 16. dubna 2023 pak dlouho nic až 16. července 2023 pak hodně dlouho nic a 15. prosince 2023 pak zase dlouho nic a 7 května 2024 pak tedy zase dlouho nic a čerstvé falešné statusy od 14.června 2024.

Což moje aktivita na oficiálních stránkách Za Pravdu Patrik Pečénka je každý den něco. Takové silné mezery ve STATUSECH není můj styl. Navíc skupina nemá ani prokázané že falešná Facebook stránka patři mě.

Článek Patrik Pečénka

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights