Mikuláš Bek – Téma LGBT patří do škol. Honza Kubiš – Já nemyslím, že to do škol patří! My o LGBT víme

Tak to si, pane ministře, já nemyslím, že to do škol patří! My o LGBT víme. A pokud by někdo z nás chtěl, tak si informace najde. Ale nemyslím si, že by to na škole někoho zajímalo! Máme úplně jiné starosti, a myslím si, že i mnohem důležitější témata výuky.

A na tyto nesmysly vážně čas není! Co přidat naopak místo LGBT něco jako finanční gramotnost! Aby si tu politici nemohli dělat co chtějí! A aby jim to lidé nežrali, ale zajímali se o danou věc.

Nechci nic říkat, ale kdybyste do té školy přišel, byl byste překvapený! A to netvrdím, že jsem zrovna vzorný student… To, že dnešní politika je o tom, že máte potřebu řešit tyhle nesmysly neznamená, že je musíte cpát i do škol! Je mi úplně jedno, pokud má spolužák – spolužačka potřebu něco dělat se svým tělem ohledně toho, že se cítí být mužem – ženou… Budu to respektovat. A děláme to už několik let i bez vás! Ale od té doby, co na to stále víc upozorňujete, se naopak ti, co mají potřebu změnit své pohlaví, bojí daleko víc o tom mluvit!

A díky vám zažívají šikanu. I když zrovna u nás se nic takového neděje. Ale opět je to spíš zase problém mezi dospělými. Nechte nás studovat a přestaňte do škol zatahovat tu vaší politiku, ty vaše nesmysly! A ano, nesmysly to jsou. Stejně tak, jako výrok paní Nerudové, že máme víc pohlaví…do teď nebyla schopná vysvětlit, která pohlaví to jsou a jak vypadají. Odjakživa je muž s pindíkem a žena s pipinkou, to už víme od školky.

A rodinu tvoří ti dva a následně jejich děti. To že se dá o leckom říci, že je vůl, nebo kráva neznamená, že ji podojíte, je to jen slovní obrat, vyjadřující jeho/její hloupost! Vy to nevíte? Přestaňte chtít dětem ukazovat, že svět není úplně tak normální a chlap v růžových šatech je fajn… NE! Opravbdu není! Co kdybyste místo LGBT nesmyslů podpořil kulturu, divadla, kam se dnes chodí čím dál méně, než cpát peníze do „neziskovek“ za přednášky LGBT!

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights