VIDEO: Alena Schillerová – Zbyněk Stanjura si zasloužil dvě žluté karty. A za dvě žluté je červená

Sliboval, že nezvýší daně. Místo toho je zvedá o desítky miliard. Sliboval úspory na dotacích. Za 20 měsíců nenašel jedinou korunu. Proto si Zbyněk Stanjura zasloužil dvě žluté karty. A za dvě žluté je červená. Kdy mu ji dá i premiér Petr Fiala?

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Petr
Petr
1 rok před

Honzíku, začal jsem navíc vysvětlovat inflaci, protože se to manipuluje a lidé si myslí, že je to pokles cen. Toto vysvětlení dobře funguje. Čísla inflace se sčítají! Pětidestrukce spoléhá na to, že hodně lidí nerozliší dva výrazy: zpomalení inflace napasované na snížení inflace.

Jestliže vám zloděj ukradne milion, a podruhé “jen” půl milionu, je to skutečně zpomalení zlodějny dle čísel, ale dohromady vám ukradl zloděj 1,5 milionu a nikoliv, že byste na tom díky další loupeži půl milionu byli lépe!
Je jasné, že to otřásá i otrlým Kalouskem.

Takže pokud vám zloděj ukradne v další loupeží méně, není to důvod k nadšení, ale naopak k zoufalství. Pokud Stanjura a Fiala ukazuje, jak je krásná doba, že napodruhé vám zloděj ukradl už JEN půl milionu a vy máte zlodějovi zatleskat, je to jaksi vyšinuté na hlavu.

1
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights