Jindřich Rajchl – Po mém nedělním vysílání mi zavolal onen muž ze Zábřehu, jemuž bylo policií sděleno podezření ze spáchání přečinu šíření poplašné zprávy

Dobrá věc se podařila!

Po mém nedělním vysílání mi zavolal onen muž ze Zábřehu, jemuž bylo policií sděleno podezření ze spáchání přečinu šíření poplašné zprávy, když na FB referoval o tom, že Ukrajinec se zřejmě pokusil znásilnit mladou ženu, která mu dokázala uprchnout.

Sdělil mi o případu všechny podrobnosti a dohodli jsme se na poskytnutí právní pomoci z mé strany v případě, že by policie chtěla v celé věci pokračovat. I v tomto případě bych vedl obhajobu zdarma.

Pevně doufám, že policie v Zábřehu bude jednat dle zákona a celou věc odloží, neboť se v žádném případě nejedná o trestný čin. Pokud zaznamenám jakýkoliv tlak shora na to, aby byl tento muž protiprávně stíhán, tak budu proti konkrétním osobám podnikat razantní právní kroky.

Poručici Bc. Petře Vaňharové, jež je autorkou policejní PR zprávy s titulkem “Šíření nepravdivých informací se nevyplácí”, tímto doporučuji, aby si zopakovala Hlavu X. trestního zákoníku a nepletla si psaní policejních zpráv se smolením politruckých agitek na Reflexu. Pokud jí pak sepsání tohoto pamfletu někdo nařídil, tak bych ji poradil, aby napříště poslala svého agilního nadřízeného do patřičných končin.

A těm agilním svazákům z twitteru, kteří neviděli právo ani z rychlíku, ale zasvěceně komentují právní aspekty přečinu šíření poplašné zprávy, si dovoluji vzkázat, že vaše sebevědomí opět vysoce předčilo vaše znalosti.

Tuhle kauzu z ruky nepustím a dotyčného muže, který napadené dívce pomohl a chtěl pouze varovat své spoluobčany před možným nebezpečím, před jakoukoliv právní šikanou ochráním.

Všichni dobře víme, že kdyby do té zprávy nenapsal “Ukrajinec”, nýbrž třeba “Rumun”, tak se touhle pitomostí nikdo nezabýval.

Ale pokud orgány činné v trestním řízení mermomocí chtějí, abych vyhrál další kauzu a následně žaloval stát za nezákonné trestní stíhání, tak prosím, já jsem připraven.

Jediným cílem celé téhle komedie je totiž zastrašit občany této země, aby si dali pozor na to, co říkají a radši se k tématu Ukrajina vůbec nevyjadřovali.

Je to útok na svobodu slova v České republice, proti kterému budu vždy a ze všech svých sil tvrdě bojovat.

Vždy a za všech okolností budu aktivně bránit naše občany před touto režimní šikanou.

Po pravdě nechápu, proč tohle politické strany se svými právními aparáty nedělali už dávno.

Každopádně my jsme tu PRO občany téhle země a vždy budeme razit zcela novou formu politiky – činy místo řečí.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Miroslav Štefka
Miroslav Štefka
1 rok před

Bylo i ve zprávách : “Spolu s Ukrajinci v ČR zaznamenáváme nárůst problémů a tr. činů, které musí PČR řešit”. UA GO HOME! NOW!

1
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights