Jana Zwyrtek Hamplová – Nejbližší tematická videa, která pro vás připravuji

25.8. 2023 – ISTANBULSKÁ ÚMLUVA JE VELKÝ PODVOD – Nenechme si vzít klasickou rodinu. Istanbulská úmluva – Proč je pro nás všechny tak moc nebezpečná, a proč byste měli vyzvat svého senátora, aby byl PROTI jejímu podpisu.

30.8. 2023 – NEJLEPŠÍ OBRANA BUDE “ÚTOK” – snahu o nový co.id fanatismus je třeba kategoricky odmítnout. Jak? Jedině “útokem” – povolat k odpovědnosti aktéry první vlny a tvrdě se postavit vlně druhé.

3.9. 2023 – NENÍ ČAS ZTRÁCET ČAS – proč jsem byla 3.9. 2022 na Václavském náměstí, proč na něm budu 16.9.2023 a proč si myslím, že bychom tam měli být všichni, kteří milujeme naší krásnou zemi, a jak není tentokrát vůbec důležité, kdo je pořadatel.

13.9.2023 – ČESKÁ REPUBLIKA SE NESMÍ NECHAT OVLÁDNOUT BRUSELEM ani SLOUŽIT žádné ze světových velmocí. Buďme sami sebou a jako sebevědomá středoevropská země komunikujme se západem, východem, severem i jihem. Proč na naše území proto nesmí přijít američtí vojáci na základě podepsané smlouvy, která je už svým názvem “podvodem” i na ty, kteří pro ni hlasovali.

“PŘÍMÝ PŘENOS” – 16.9.2023 – VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ – O čem tam budu mluvit? Věřím, že si to přijedete poslechnout. Jako občanka České republiky a také díky vám současně senátorka horní komory Parlamentu České republiky vím, co je třeba pod svatým Václavem říct. Bude to z mé strany první vystoupení daného obsahu. Možná i překvapí. Protože už nelze jinak.

22.9.2023 – téměř rok od komunálních voleb – OBCE BY MĚLY MÍT VÍC PRAVOMOCÍ – proč tvrdim, že si někdy víc vážím zastupitelů obcí a měst než řady poslanců a senátorů a proč mají starostové a primátoři často větší důvěru svých občanů než předseda vlády… A víte, co si o obcích myslel Napoleon ? Budete překvapeni.

ČESKÁ REPUBLIKA JE NÁŠ JEDINÝ DOMOV.

JINÝ NEMÁME.

JEDNEJME PODLE TOHO.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights