Jana Zwyrtek Hamplová: Ve školách a školských zařízeních není povolena činnost politických stran a politických hnutí ani jejich propagace. Mluví školský zákon

Zvážím podnět České školní inspekci Školský zákon: “Ve školách a školských zařízeních není povolena činnost politických stran a politických hnutí ani jejich propagace…”

Předsedkyně sněmovny patrně neumí číst; pokud umí číst, pak nezná ten zákon; pokud umí číst a zná ten zákon, asi nechápe význam textu; a pokud umí číst, zná ten zákon a chápe význam daného textu, pak by měla okamžitě vysvětlit, jak si mohla dovolit tento zákon ignorovat a na půdu gymnázia s daným obsahem svého vystoupení vůbec vstoupit, a vedení školy by zase mělo vysvětlit, jak mohlo tuto formu politické propagace předsedkyni TOP09, sněmovny a reprezentantce současné vládní koalice dopustit. Předsedkyně sněmovny a strany nemá žádnou výraznější odbornost, kterou by mohla studentům nabídnout, a její funkce a aktuální postavení jsou natolik jen politické a natolik spjaté s jedinou politickou reprezentací, že podobné hovory se studenty za nic jiného než politickou propagaci nelze považovat. Zvážím proto v tomto smyslu podnět České školní inspekci.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ajka
Ajka
1 rok před

No její vystupování je samý malér a absolutně si ho není vědoma. Bohužel netuším, jak takovou paní mohopu vůbec kamkoliv připustit, natož do politiky. Ale na druhé straně je to opravdu cenný reprezentant názorů, politické zkušenosti, motivacíe a vlastně kultury celé TOP. Myslím, že jako ona budou, asi všichni v této pro mě nevolitelné straně.

22
3
1
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights