Jana Zwyrtek Hamplová – Nová eurofrakce “Patrioti pro Evropu” a její program

Nová eurofrakce “Patrioti pro Evropu” a její program:

– národní suverenita před federalismem

– svoboda před příkazy

– mír před válkou

– revizi greendealu

stop migraci

Co bych dodala?

Založení frakce s tímto programem vítám, a věřím, že je nás mnoho…. Už proto, že neshody a osobní sympatie uvnitř zemí musí jít v tomto případě zcela stranou. Teď jde o bezpečnou a ekonomicky zdatnou Evropu, v níž všichni žijeme, a která musí začít myslet konečně opět sama na sebe a na národy a nás všechny v nich žijící.

Politikové, kteří nás dnes chtějí obětovat ve prospěch jiných, ustoupí stranou jen tímto tlakem, a pokud neustoupí, naše středoevropské národy budou muset odejít společně z této EU. Z pudu sebezáchovy.

Patrioti pro Evropu jsou dobrý začátek a naděje, že se prostřednictvím silných lídrů v silné frakci znovu vzchopíme používat zdravý rozum a hájit tvrdě své zájmy. A ti slabí lídři doufám odejdou do politického důchodu. Na tuto dobu zkrátka nemají schopnosti – poslouchají bezmyšlenkovitě jiné. A ty vypočítavé s tajnými sms a podobně doufám vyprovodíme postupně sami.

Bude to v našich rukou. Frakce je doufejme dobrý start pro nás všechny, komu není lhostejné, že Evropa míří ke dnu, a ohrožuje sebe sama zničujícími ideologiemi a chybnými rozhodnutími.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights