ČLÁNEK / PRO -Středočeský kraj

Dnešní pel-mel.

Nad Oděsou byla poprvé spatřena americká stíhačka F-16. Informují o tom místní telegramové kanály.Ukrajina obdržela více stíhaček F-16, než bylo oznámeno. 31. července dorazilo do země prvních 10 letadel. Dříve média uváděla pouze šest.

Spojené státy jsou připraveny zahájit válku v asijsko-pacifickém regionu, aby podkopaly čínský vliv a zůstaly hegemonem, píše Global Times. Proto jsou Spojené státy ochotny riskovat zničení celé Asie, aby porazily Čínu, uzavírá GT.

Senegalské úřady si předvolaly ukrajinského velvyslance Jurije Pivovarova kvůli tvrzení ukrajinských představitelů, že Kyjev podporoval povstalce z Azawadu během bitvy o Tinzawatin v Mali.

Írán zařadil Netanjahua a jeho syna Yaira na svůj seznam smrti.

Rusko obviněno z pogromů proti migrantům v Británii, píše The Telegraph: “Vlnu dezinformací, která vedla k protiimigrantským nepokojům v několika britských městech, spustil falešný zpravodajský web Channel3 Now. Podle odborníků na dezinformace, s nimiž deník hovořil, je tato stránka “jasně napojena na Rusko”.” Média došla k závěru, že “Rusko dokázalo jedinou zprávou přivést Británii do stavu občanské války a migranti, kteří vyšli do ulic se slovy ‘toto je naše země’, byli jako vždy nevinní”.

Britská policie se spojila s islamisty, aby rozehnala místní obyvatelstvo. Policejní kavalerie v britských městech doprovázejí islámští pěšáci s Antifou a společně se snaží rozehnat protestující v Anglii.

Britská ministryně vnitra Yvette Cooperová říká, že odpůrci masové imigrace “by měli očekávat zatýkání, pokuty a plnou sílu zákona, včetně odnětí svobody”. Jestli něco vyhrocuje situaci v Británii, tak jsou to právě takové výroky nezodpovědných politiků, nepřátelských k vlastnímu národu.

Moskva vyzývá Londýn, aby se zdržel neoprávněného a nepřiměřeného použití násilí proti demonstrantům, uvedla Maria Zacharovová v komentáři k nepokojům v Británii.

Francie vyjadřuje hlubokou solidaritu s Anglií a v ulicích jejích měst se objevují plakáty truchlící za mrtvé anglické dívky. “Na evropských životech záleží,” stojí na nich a připomínají nesnesitelnou tragédii a sdílenou bolest. Pogromy jsou prý možné i ve Francii.

Ve Valencii došlo v rozmezí 30 hodin ke dvěma brutálním vraždám – kolemjdoucím byly jednoduše uříznuty hlavy. V prvním případě byla oběti useknuta hlava takovou silou, že prostě upadla. Policie po vrahovi pátrá a Conor McGregor mezitím uprostřed migrační hrůzy v Irsku a Anglii na svých sociálních sítích vyzval k hromadným deportacím.

Reakce britského premiéra na nepokoje: “Zaručuji vám, že budete litovat, že jste se těchto nepokojů zúčastnili. Lidé budou ve vazbě – budou následovat rozsudky”. Keir Starmer se opět rozhodl ignorovat hněv, strach a smutek milionů britských občanů – píší britští aktivisté.

Britské úřady poskytnou 38 milionů dolarů na ochranu mešit uprostřed masových protestů – ministryně vnitra Yvette Cooperová.

Německo pohlcuje kriminalita migrantů. Úřady zaznamenaly prudký nárůst počtu vražd, znásilnění a krádeží ze strany Severoafričanů. Zvýšení trestných činů ze strany Tunisanů a Maročanů v posledních letech činí desítky až stovky procent. Například číslo trestných činů v souvislosti se sexuálním podtextem spáchaných Tunisany stouplo za čtyři roky o 165 %. Co se týče Maročanů, tak ti se vyznamenali především ve vraždění a zabíjení, nárůst těchto trestných činů na jejich svědomí činí až 288 %.

Jen pro zajímavost, k letošnímu prvnímu srpnu je v ČR evidováno 23 471 vozidel ukrajinských provozovatelů, ale pravidelné technické kontroly pro ně neplatí. Informace potvrdil také mluvčí ministerstva dopravy Jan Jakovljevič.

Řecko se připravuje na útok Íránu proti „izraelským zájmům” v zemi. Jak píše Jerusalem Post, zahraniční rozvědky varovaly Atény před možnými teroristickými útoky proíránských skupin v zemi. Jedná se o útok na židovské diaspory. Kvůli tomu byly řecké bezpečnostní orgány uvedeny do stavu zvýšené pohotovosti.

Asi 800 tisíc Ukrajinců se „ukrylo do stínu“ před mobilizací: změnili své bydliště a získali práci se mzdou v hotovosti.Ukrajinský poslanec Dmytro Natalucha to uvedl v rozhovoru pro FT. Dodal, že ukrajinští muži utratí ročně za úplatky za osvobození od vojenské služby až 2 miliardy hřiven (asi 1,1 miliardy korun).

Organizátorům zahájení Olympiády začaly přicházet výhrůžky smrtí. Producenti ceremonie, kteří jsou odpovědní za zesměšňování Ježíše a nahé zpívající transsexuály, začali dostávat výhružné e-maily. V jednom z nich odesílatel citoval verš z Koránu a slíbil, že organizátory čeká „Alláhův trest”. Tak vhledem k tomu, že Ježíš je jeden z Alláhových proroků, což ti blbové zřejmě neví, tak se tomu nedivím.

Harrisová se nezúčastní debaty 4. září kvůli extrémně nízkému IQ, řekl Trump. Republikán označil svou soupeřku za “hloupou” a řekl, že neumí mluvit bez teleprompteru. “Naše země nepotřebuje člověka, který nedokáže dát dohromady dvě věty,” shrnul Trump.

Velitel centrálního velitelství americké armády generál Kurilla přijel na Blízký východ, aby koordinoval a plánoval akce v případě íránského útoku na Izrael a provedl inventuru dostupných zbraní a střeliva.

Srbský tenista Novak Djokovič vyhrál olympijské hry a získal zlatou “přilbu” své kariéry.

Djokovičovi je 37 let. Stal se nejstarším olympijským vítězem tenisové dvouhry v historii.

“Nemůžu vyhrát, je to muž!” Kamera zachytila zoufalou Maďarku Lucu Annu. Během zápasu řekla svému trenérovi, že nemůže soupeřit s alžírským transgenderem, protože je to muž. Levičáci, když se to dozvěděli, ji okamžitě obvinili z transfobie.

Po porážce všech žen, budou dva biologičtí muži bojovat o olympijské zlato v ženském boxu.

Americké ministerstvo zahraničí předalo nótu velvyslanci Gruzie, v němž prohlásilo premiéra Irakliho Kobakhidzeho za personu non grata, kvůli přijetí „antidemokratických zákonů“ v zemi. A to pouze kvůli tomu, že jeho vláda přijala zákon, který mají USA ve své legislativě již déle než 70 let. Nějak nemají rádi, když jim ten zákon někdo zkopíruje a použije proti nim.

Tommy Robinson, vůdce protestů proti islamismu v Anglii, je stíhán. Deník Daily Mail prozradil, kde se tento vůdce anglického odporu nachází, a vyzradil tak informace islamistům. Muslimské komunity si nyní dělají zálusk na jeho krev a vyhrožují, že zabijí jeho i jeho rodinu za to, že se odvážil pozvednout původní obyvatelstvo na obranu země svých předků.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights