ČLÁNEK: Jindřich Rajchl – Toto je soudní portrét portrét Axela Muganwy Rudakubany, jenž ubodal k smrti 3 dívky

Toto je soudní portrét portrét Axela Muganwy Rudakubany, jenž ubodal k smrti 3 dívky ve věku 6, 7 a 9 let v taneční třídě v Southportu.

Mainstreamová média okamžitě přispěchala s tvrzením, že se jedná o “rodilého Velšana” (narodil se před 17 lety rwandským rodičům ve Walesu), aby se tak snažila uklidnit oprávněné rozhořčení anglické veřejnosti vyvolané jeho hrůzným činem. O nutnosti zamezit opakovaným útokům těchto mentálně vyšinutých fanatiků ani slovo.

Jejich vzkaz veřejnosti je jednoduchý – prostě si musíte zvyknout, že se bude jednat o běžnou součást vašich životů. Někteří z vás holt budou mít smůlu. My s tím dělat nic nehodláme – pouze zavřeme pár protestujících a ochráníme naše krásné mešity před útoky krajně pravicových extrémistů.

Jsem bytostně přesvědčen, že neklamným znakem rozpadu jakékoliv společnosti je stav, kdy se její lídři namísto ochrany těch, kteří jsou napadáni, snaží až s nepochopitelnou zarputilostí obhajovat patologické příčiny ohrožení bezpečnosti členů takové komunity.

Jednoduše řečeno – pokud se politici a média více pobuřují nad protesty majority, kterou nazývají “krajní pravicí”, než nad brutální trojnásobnou vraždou tří malých holčiček, tak si nezasloužíme nic jiného, než abychom Evropu postupně vyklidili a předali těm, kdo jsou odhodláni si ji vzít.

Sám mám osmiletou dceru a představa, že by se tohle někdy stalo jí, ve mně vzbuzuje skutečně fyzickou nevolnost.

Takže všem mravokárcům a lepševikům kázajícím o prospěšnosti pomateného a zcela evidentně nefunkčního multikulturalismu vzkazuji tímto jediné.

Táhněte všichni k čertu!

Já vaši hru na bezbřehou toleranci násilí a kriminality hrát prostě nebudu.

Migrační pakt je třeba zastavit za každou cenu. Jinak se za pár let dočkáme toho, že “rodilý Moravák” zaútočí na naše děti.

A toho se opravdu nechci dožít

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights