ČLÁNEK – Jindřich Rajchl sdílel toto poděkování paní učitelky BEDNÁŘOVÉ

V neděli jsem vás v rámci živého vysílání, které zhlédlo už přes 200.000 sledujících (!!!), požádal o podporu paní učitelky Martiny Bednářové, Jako vždy jste okamžitě zareagovali a velmi štědře na její boj přispěli.

Paní Bednářová mne proto včera e-mailem požádala, zda bych mohl na své zdi sdílet toto její poděkování. Samozřejmě tak s radostí činím a s velkou vděčností se němu připojuji:

Milí přátelé,

hluboce Vám děkuji za Vaši laskavou a velkorysou pomoc při mém boji za spravedlnost a slušnost, proti vládní a justiční mašinérii a jejich lokajíčkům. Nesmírně si vážím Vaší empatie, protože málokdo si umí představit, jak mně i mým nejbližším dokázali pár let před důchodem poklidný život vyrvat i s kořeny, zbavit mě povolání, které jsem dělala odjakživa a ráda, vláčet mě po soudech, kde se po 55 letech bezúhonného a poctivého života ve dveřích soudních síní míjím s nejrůznějšími delikventy, korupčníky, psychopaty apod.

A proč to všechno? Protože je potřeba udržovat lidi ve lži a nevědomosti, a současně ve strachu a bázni, pokud dají najevo, že ví, že vše je jinak, než nám zde vláda a média – vládní hlásná trouba- urputně vnucují.

O to více si cením Vaší podpory a také odvahy, s níž mi ji poskytujete, protože k boji proti zvrácenému vládnímu režimu, v němž nyní žijeme, je zapotřebí velké kuráže a srdnatosti.

S úctou

Martina Bednářová

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights