ČLÁNEK: Pořadatelé olympijských her 2024 Paříž se omluvili katolické církvi ale i přesto si stojí za LGBT vystoupení

Zahájení olympijských her 2024 v Paříži proběhlo za účasti LGBT komunity a Drag Queen. Jejich vystoupení vzbudilo obrovský nesouhlas, protože tato skupina lidí zneužila obraz Poslední večeře Ježíše Krista. Nesouhlas vzbudila i samotná účast těchto lidi pro propagandu LGBT ideologie.


Jejich vystoupení napodobovalo samotný obraz Leonarda da Vinciho. Podle našeho názoru by se měl omluvit i člověk, který sestavoval samotný program zahájení olympijských her. Někdo za sestavení programu musí být zodpovědný a je velice zvláštní, že osoba zodpovědná za program automaticky toto vystoupení nevyškrtla ze seznamu.

I přesto, že se pořadatelé omluvili za vyobrazení Poslední večeře Ježíše Krista, tvrdí, že nechtěli vzbudit žádnou kontroverzi nebo neúctu, ale chtěli oslavit toleranci ve společnosti. I přesto jsou přesvědčeni, že se jim to podařilo.

Zajímalo by nás tedy, v čem spočívá samotná omluva, když si za vystoupením, které proběhlo skrz LGBT a Drag Queen, naprosto stojí. Potvrdili tak, že byl de facto zneužit obraz Leonarda da Vinciho pro propagandu LGBT komunity a Drag Queen. Nicméně pořadatelé se omluvili pouze za vyobrazení Poslední večeře, ale za samotné vystoupení na podporu LGBT komunity si stojí, a to na základě toho, jak to odůvodnili.

Vyjádření pořadatele
“Samozřejmě nikdy nebylo naším záměrem projevit neúctu k jakékoliv náboženské skupině. Zahajovací ceremoniál se snažil oslavit toleranci ve společnosti,” uvedla mluvčí organizačního výboru Anne Descampsová na tiskové konferenci. “Jsme přesvědčeni, že se nám to podařilo naplnit. Pokud to někoho urazilo, je nám to hluboce líto,” dodala. KONEC CITACE

Kde by byla omluva vhodná a důležitá?
Pořadatelé se neomluvili za odhalení části mužského přirození v přímém přenosu. Na dalších dostupných záběrech je patrné, že dítě, které stálo vedle LGBT vystoupení, celou dobu stálo vedle muže, kterému spod oděvu trčelo část jeho přirození. Jedná se o malou holčičku ve žlutých šatech která stále vedle muže.

Video

Foto

Aby bylo jasno Alena Schillerová Andrej Babiš ANO Berenika Peštová Demonstrace Honzík Kubiš hnuti ano Honza Kubiš Honzík Kubiš Ivan Smetana Jana Zwyrtek Hamplová Jan Kubiš Jaroslav Foldyna Jindra Rajchl Jindřich Rajchl Jiří Černohorský Kateřina Konečná Klára Dostálová koalice spolu KSČ KSČM Martina Bednářová Matěj Gregor Miloš Zeman Modrý jelen Patrik Nacher Petra Rédová Petr Fiala Petr Pavel PRO Protest zemědělců Robert Fico SPD stačilo Strana PRO Středula Tomio Okamura Václav Klaus Vít Rakušan Zdeněk Chytra Zuzana Majerová ČESKO PROTI BÍDĚ Česko proti vládě Česká televize ČMKOS

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights