ČLÁNEK: Kdo je kdo ve skutečnost? Kdo jsou lidi kteří šikanují u petičního stánku?

TENTO ČLÁNEK BUDEME POSTUPNĚ AKTUALIZOVAT A DUPLŇOVAT INFORMACE

Zdroj: Jan Cimbál

Jak bych to jen nejlépe formuloval…

Zatímco dříve bylo otázkou, jak je možné, že Mikael Oganesjan ještě vůbec chodí po svobodě, dnes je otázkou spíše její o dvě slova kratší varianta…

Článek který vás může zajímat

Ale varuji kohokoliv, a snažně o to žádám. Nepodnikejte prosím žádnou odvetu. Dopřejme tomuto namistrovanému zmetkovi řádný soud. Třeba se pak i dozvíme, kdo nad ním po celá ta léta držel svou ochrannou ruku, kdo si u něj objednal likvidaci petičního stánku i kdo mu po celou dobu vynášel interní informace z policejních systémů a evidencí…

Může to být ještě velice zajímavé…

P.S. Identifikace možných pachatelů? Vzadu v červeném stojí Oldřiška “Tereza Hofová” Blujová a celou tu krásu si natáčí. Fukar zapíná Vojtěch Pšenák, zastupitel obce Mohelnice na Plzeňsku, a v reflexní bundě dělá Oganesjanovi gorilu Pan Hvězdička, tedy Jaromír Petr…

Konec článku Jana Cimbála

*Doplňující informace od nás*

*Kdo je kdo?* Lidé kolem útoků na petiční stánek.

*Oldřiška Blujová*

Jako Tereza Hofová

Také známá jako Tereza Hofová. Dříve jako členka skupiny Illumicat, dnes jako provokatérka u petičního stánku před úřadem vlády a na protivládních demonstracích. Dnes také uráží a nadává lidem a plive po nich u petičního stánku před úřadem vlády.

*Lukáš Jedlán*

Dříve člen skupiny Illumicat, nyní kameraman při útocích na petiční stánek a aktivní účastník provokací zaměřených na likvidaci petičního stánku před úřadem vlády.

*Mike Oganesjan*

Také známý jako Mike Pan nebo Mike je pan. Dříve se angažoval jako provokatér proti městské policii a šikanoval její příslušníky. Dnes se angažuje jako jedna z hlavních osob při likvidaci petičního stánku před úřadem vlády, napadá lidi u petičního stánku, uráží důchodce a napadá je, stejně jako útočí na osoby na invalidním vozíčku. Podle dostupných veřejných informací (Wikipedia) se jedná o recidivistu. Lze se domnívat, že tato osoba možná dostala zadání na likvidaci petičního stánku. Svou agresi a vystupováním si získává sledující na YouTube a HeroHero.

*Vojtěch Pšenák*

Pod jménem Jiří Kučera se vydává i na Facebooku. Dnes je také zastupitel obce Mohelnice a angažuje se v provokacích a urážkách u petičního stánku před úřadem vlády. Pravděpodobně je administrátorem několika falešných webových stránek zaměřených proti nám čímž tímto způsobem pravděpodobně zesměšňuje a šikanuje lidi. Je součástí šikany lidí u petičního stánku po boku Mikea Oganesjana. Poškozuje petiční stánek politím kečupem a je zastupitel obce Mohelnice. Také se schází se starostou Řeporyjí Pavlem Novotným, který se v minulosti angažoval v provokacích u petičního stánku za doby Ondřeje Thora. Na fotografii je mimo jiné také Oldřiška Blujová (Tereza Hofová).

*Jaromír Petr*

Dnes známý jako pan HVĚZDÍČKA nebo HVĚZDA. V minulosti se společně s Mikem Oganesjanem podílel na šikaně městské policie. Dnes je účasten šikany lidí u petičního stánku před úřadem vlády spolu s Mikem Oganesjanem.

Kryštof Smejkal

Osoba pojmenovaná u nás jako pan TAŠTIČKA, protože vždy nosí taštičku přes rameno, se angažuje v provokacích u petičního stánku. Je ve spojení s Mikem Oganesjanem, který mu pravděpodobně poskytuje informace a úkoluje ho, co se má u petičního stánku dělat. Jelikož pan Mike Oganesjan má zákaz přístupu k petičnímu stánku z důvodu vyšetřování v souvislosti s extremismem a útoky na petiční stánek, pravděpodobně posílá své fanoušky, mladé lidi, k petičnímu stánku. Tento mladý kluk Kryštof Smejkal je spojen s římskokatolickou farností Votice a zajímá nás, jak se k jeho angažmá u petičního stánku staví farnost. – https://www.farnost-votice.cz/ Hraje si na tiskového mluvčího lidí, kteří přišli provokovat u petičního stánku. Lidem u petičního stánku je od věku 14 až 18 a více let Vystupuje zatím slušně a v některých situacích se snaží lidi u petičního stánku usměrňovat. Přesto je však součástí těchto provokací a snaží se tvrdit, že petiční zákon je ohýbán tím, že petiční stánek stojí na Klárově. Petiční stánek navštěvuje osoba spojená s římskokatolickou farností. Člověk by nečekal, že někdo, kdo je spojený s věřícími, se bude angažovat v provokacích u petičního stánku na Klárově.

Více specifikováno trochu jinak

Objevují se informace, že zveřejnění seznamu lidí, kteří provokují před petičním stánkem a jsou součástí konfliktu a likvidace stánku, je porušením ochrany osobních údajů.

Chtěli bychom tuto informaci uvést na pravou míru:
Slečna Oldřiška Blujová: Její jméno je veřejně dostupné na webové stránce www.parklane-is.cz, kde je uvedena jako finanční manažerka, která pracovala pro společnosti jako Tesco. Na internetu lze najít, že je finanční manažerkou společnosti Rohlík.cz, takže její informace jsou veřejně dostupné, včetně jejího pravého jména.

Pan Lukáš Jedlan: Z veřejně dostupných informací byl kandidátem do evropských voleb za stranu LANO – Liberální aliance nezávislých občanů, pod kandidátkou číslo 10. Tím pádem je jeho jméno veřejně dostupnou informací.

Osoba, která si říká Mike, je pan Mike Oganesjan: Z veřejně dostupných informací, jako je Wikipedie, je to kontroverzní YouTuber. Je zde uvedeno jeho datum narození, skutečné jméno a celá jeho historie. Všechny tyto informace jsou veřejně dostupné a jedná se o veřejně známou osobu.

Pan Vojtěch Pšenák: Z veřejně dostupných informací se jedná o zastupitele obce Mohelnice. Jeho jméno je zveřejněno také na webových stránkách obce Mohelnice v sekci zastupitelstvo obce, opět veřejně dostupná informace.

Osoba, která si říká Hvězdička, je pan Jaromír Petr: Veřejně vystupuje po boku známého kontroverzního YouTubera Mike Oganesjana. V minulosti se silně angažoval v jeho videích, když spolu s Mikem Oganesjanem šikanovali městskou policii. Tudíž je de facto veřejně známou osobou.

Poslední osobou uvedenou v tomto článku je pan Kryštof Smejkal: Z veřejně dostupných informací by se mělo jednat o osobu spojenou s římskokatolickou církví. Jeho jméno je veřejně dostupné na webových stránkách www.farnostnusle.webnode.cz, což tedy znamená, že se jedná o veřejně dohledatelné jméno.

Závěrem uvádíme, že veškeré informace uvedené v tomto článku pocházejí z veřejně dostupných zdrojů na internetu a dále z vyhodnocených videí před petičním stánkem, která popisují osoby, jejich chování, vyjadřování a zapojení do účelové provokace a ničení petičního stánku. Pokud nám je vytýkáno, že bychom údajně porušovali ochranu osobních údajů a tvořili nějaké seznamy, je důležité připomenout, že existuje stránka, která mapuje naše jména a propojení na aktivistické scéně.

Doplňující článek : Patrik Pečénka a Honza Kubiš

7
7
Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
10 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Honza
Honza
2 měsíců před

Jste russácký svině

4
1
Jarek Párek
Jarek Párek
2 měsíců před
Odpovědět  Honza

A ty kokot 🤣

Kaputin
Kaputin
2 měsíců před
Odpovědět  Jarek Párek

podle jména už jseš střevo

kaputin
kaputin
2 měsíců před

chápu že jste naštvaní na Rakušana, jsem na něho taky naštvaný že nezatočí z proruZZkým petičním stánkem a nezjistí totožnost lidi, které ho obývají.. nahoře čtu heslo “můj život, můj cil..” ale ty druzi ho taky májí- nedopustit aby ruzzká pata kolona ohrožovala obyčejné lidi !!! že se nestydíte podporovat putina! naopak chválím mladého pobožného kluka za jeho občanský postoj, víra naopak nařizuje být aktivním občanem, s názorem a nebýt lhostejným. Ale to určitě nevíte ani kdo jsou skauti, když píšete nesmysly.. asi málo čtete, a to byste měl

Eva
Eva
2 měsíců před
Odpovědět  kaputin

hele kaputine já to tu pročítám docela často a nikde jsem nezaznamenala, že by někde někdo na těchto stránkách podporoval Putina. Mohl by jsi mi prosím najít něco takového? možná jsem to přehlédla děkuji a prosím tě pošli mi odkaz na meil Evelina65 @seznam.cz jo?! jsem na to hrozně zvědavá obyčejný člověče…

Rostislav
Rostislav
2 měsíců před
Odpovědět  Eva

Dobrý večer evičko, vy jste jistě neobyčejný člověk když jiné upozorňujete na jejich obyčejnost. Víte Vy že i na internetu je slušnost vykat? Snažíte se tu hrát inteligentní ženu, ale způsob vašeho vyjadřování je dosti mimo, nic ve zlém ale každý má právo na názor a tady se sešli pouze dva extrémy, nikdo nenechává prostor pro přirozenou argumentaci. Dle mě nejste o nic lepší než ti na druhé straně.

Pepek
Pepek
3 měsíců před

Když jsem shlédl první video na této stránce, nestačím se divit. Před očima příslušníků Policie ČR dochází ze strany oganesjana prokazatelně a jednoznačně k přestupkovému jednání a policisté stojí těsně vedle, pouze laxně přihlížejí. Pokud by oganesjan poslal toho člověka do určitých míst jednou, dvakrát, třikrát, sice to není v pořádku, ale dejme tomu. Při hádkách se řekne ledacos. Avšak oganesjan neustále a po dlouhou dobu toho člověka hrubě uráží a snižuje jeho lidskou důstojnost, je silně agresivní a arogantní. Jestli je tam stánek po právu, nebo ne,to je jedna věc. Ale takto vyloženě za přispění Policie ČR urážet člověka, je absolutně nemyslitelné v právním státě. Ze strany přítomných policistů měla padnout jedna výzva a pokud by oganesjan neuposlechl, měl ležet ústy k zemi a být zajištěn, sepsán úřední záznam a následně oznámení ke správnímu orgánu. Z jakého důvodu přítomná policie ze zákona nekonala, když byl prokazatelně páchán před zraky policistů přestupek proti občanskému soužití? Je to pouze selhání jednotlivce, nebo korupce celého policejního aparátu?

5
4
axel
axel
3 měsíců před

Pšenák s Blujovou polili kečupem taky ruskou ambasádu.

1
2
Viktor
Viktor
3 měsíců před

Toho hvezdicku moc dobre znam. Pokud vim ma firmu ve Slovinsku, kde ma velke problemy se zakonem a tady je spise na uteku. stejne si evidentne moc nepomuze, tady ho taky brzo zavrou. Pokud vim ma na morave nejakej hampejz a neustale jezdi pod vlivem, a to ma ridicak i na kamion a autobus.Snad chvili jezdil i s flixbusem a taxikem. I na Slovensku. Jeho laska k drogam a perverznimu sexu je znama ve vsech podnicich v praze a republice – a asi nejen tam.

Viktor
Viktor
3 měsíců před
Odpovědět  Viktor

staci si ho dat do googlu

10
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights