ČLÁNEK – Honza Kubiš: Já prostě musím

Já prostě musím

Dva roky tady čtu jak nadáváte na současnou vládu, chodíte na demonstrace. Ti, co je pořádají, se snaží zvednou lidi, otevírat nám oči a informovat nás o současné situaci a o to jde. A najednou, místo toho, aby se ty strany a spolky, ale i lidé spojili, tak se nestačím divit jak opozice a malé strany, spolky, ale i lidé jedou bomby proti sobě. Nejen že se všichni proti vládě nedokázali spojit, ale naopak, před volbami do sebe začnou kopat a jedou kampaň proti sobě.

Tak bych rád věděl, kde a kdo je vlastně ten problém? Nezlobím se jen na předsedy těch stran – spolků,ale i na nás lidi! Proč jim to v těch komentářích a nebo na těch besedách neřekneme a naopak tu hru hrajeme s nimi? Vzájemné pomlouvání a osočování rozhodně napomáhá vládě, nikoliv nám, lidem. Dělal jsem rozhovory s hosty z různých stran.

A každý host mi mnoho dal. Cítil jsem, že ač je každý jiný a vyjadřuje se jinak, tak mu především jde o tuto zem a o lidi. Udělal jsem si na ně svůj vlastní názor. A to hlavně díky tomu, že jsem některé poznal víc, protože tím rozhovorem to neskončilo a jsem dál s hosty v kontaktu.

Vážím si každého už jen proto, že mě mohl kdokoliv z nich odmítnout, ale ještě se mi to nestalo. Byl jsem i několikrát překvapený jejich sociálním cítěním, u některých osobní pomocí lidem, a občas i tím, co jsem se dozvěděl, a jak se otevřeli. A realita té osobní stránky nebyla veselá… Chtěl bych každému z mých hostů poděkovat a vzkázat, že si jich vážím. Vím, že ne každý z nich byl v minulosti bezchybný, ale ruku na srdce kdo je… O to víc mě teď mrzí co vidím a nerozumím tomu…. Věřil jsem, po tom všem, co tu předvádí tahle vláda, že i přesto, že se snažíte získat voliče, tak to budete dělat svou prací a ne pomluvami a tím, že půjdete proti sobě…Komu tohle pomůže?

Děláme stejnou chybu jako když šlo o volby do parlamentu a u voleb prezidenta. A komu jsme tím pomohli už moc dobře víme… A teď mám pocit, že tu chybu děláme znovu! Vážně vám nedochází, proč vyhráli?! Napadá mě, jestli jsou skutečným problém korespondenční volby. Jestli ten klíč, že si tak věří nejsme právě my, kteří se kvůli hlasu té či oné straně dokážeme hádat. Nejsme ten hlavní problém my, kteří jim dáváme do rukou jejich aroganci a ty trumfy, že si tak věří? Nechovají se tak díky tomu, že my jim dáváme návod?

Vážně to nechceme změnit? No a to je důvod proč nebudu natáčet video pro tu a nebo tu stranu pro toho nebo jiného kandidáta a to z důvodu, že mi každý rozhovor něco dal a i mě posunul dál. A kdyby to šlo, tak bych si přál posunout vás, abyste ty oči otevřeli a navzájem se podpořili, protože to je ten klíč jak jim ukázat, že už to opravdu.stačilo! Nechci LGBT ve školách a dívat se na chlupatý vousatý chlapy v šatech.

Chci, aby nechali naší generaci v klidu se vzdělávat a ne řešit tyhle nesmysly. Chci aby politici a ti, co mají spravovat a reprezentovat náš stát, byli zas politici a já měl k nim zas respekt a úctu. Přál bych si aby neokrádali staré lidi a slovo mír nebylo sprosté slovo

Může vás zajímat

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Honza Kubiš ✔
ověřen
1 měsíc před

Pár věcí se přesto povedlo….
Paní Konečná a koalice Stačilo…ta to volání zaregistrovala….
Pan Rajchl a nová strana PRO …
Libor Vondráček, který mě hodně překvapil… paní Rédová,
Paní Jarmanová s paní Dostálovou a mohl bych pokračovat…
Máte s čeho vybírat a tyhle volby jsou hodně důležité….‼️

314
1
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights