Zatím co z celé země chodí kondolence, Petr Fiala a spol mlčí a dělají mrtvé brouky, Útok v Moskvě přehlíží.

ZDROJ DENIK: TO

Bizarní kyjevská propaganda a spící Fiala

Zatímco z celého světa přicházejí od nejvyšších představitelů států projevy soustrasti, z Kyjeva zaznělo asi nejbizarnější propagandistické prohlášení.

Mluvčí ukrajinské vojenské rozvědky označil útok za úmyslnou provokaci ruských zvláštních služeb. „Je to úmyslná provokace zvláštních služeb Putina…“ Ten prý chtěl mít nějakou vhodnou záminku na vyhlášení všeobecné mobilizace, oznámil světu mluvčí rozvědky Andrij Jusov listu Ukrajinska pravda. „Zoufalství, nechutné, odporné…“ komentovali lidé v Česku a na Slovensku na sociálních sítích prohlášení mluvčího ukrajinské rozvědky.

Do půlnoci vyjádřilo soustrast a rozhořčení nad teroristickým činem mnoho vrcholných představitelů zemí Evropy, Ameriky, Asie. Nicméně náš hlavní přítel války premiér Fiala až do půlnoci, tedy po celé dlouhé hodiny, dělal mrtvého brouka. Možná ovšem tak pečlivě studoval vyjádření svých nadřízených v Bruselu, že z toho usnul. 

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ladislav
Ladislav
5 měsíců před

Ale sám si propagandista…

v 22:53 za Česko vyjádřilo kondolence Ministerstvo zahraničíZajímavé že jsem si nevšiml že by někdo z Ruska posílal kondolence do Česka minulý rok v prosinci při tragédii v Praze. To vám samozřejmě nějak nevadilo vy 🐷

Last edited 5 měsíců před by Ladislav
1
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights