Jindřich Rajchl – Slyšíte to ticho?

Je až neskutečné, jak se naše mainstreamová média a pětikoaliční politici snaží promlčet datem 15.března. Opravdu nemají ani poslední zbytky jakékoliv morálky, aby připomněly jeden z nejsmutnějších dnů historie naší země, kdy byl okleštěný zbytek Československa prohlášen Protektorátem Čechy a Morava a na Pražský hrad dorazil Adolf Hitler?

Patrně se jim nehodí do krámu, aby v době, kdy se Česká republika pomalu, ale jistě stává fakticky 17. spolkovým státem SRN připomínat, že pokud v moderních dějinách někdo skutečně obsadil a ponížil naši zem, tak to byl právě náš západní soused.

Patrně se nehodí ani to, aby se v době nekritické adorace loutkového režimu na Ukrajině a z ní plynoucí marginalizace zvěrstev páchaných nacistickými jednotkami banderovců připomínalo to, že to byla právě tato zrůdná ideologie, díky níž zahynuly desetitisíce našich předků, přičemž další významná část si prošla strašidelným peklem v koncentračních táborech.

Patrně se nehodí připomínat si jména Heliodor Píka, Bohumil Boček či Sergej Vojcechovský, kteří by při své vojenské cti bytostně opovrhovali dnešním pánem Hradu, jenž převlékl kabát v první vteřině, kdy si uvědomil, že je to pro jeho kariéru nezbytné.

Já jsem však přesvědčen, že bychom na tyto okamžiky zapomínat neměli. A že kdybychom byť jen na minutu poctivě nahlédli do svědomí našeho národa, tak bychom museli okamžitě ukončit spolupráci s Ukrajinou a velmi rychle vzít zpátečku ze snahy federalizovat Evropskou unii (což by fakticky znamenalo její ovládnutí Německem).

Buďme k sobě upřímní a nezapomínejme.

Na to, že nacismus se nedá nikým a ničím omluvit a na to, že německé snahy fakticky vládnout Evropě tu vždy byly, jsou a budou.

Naši občané by to měli mít neustále na paměti.

P.S. Přeji mnoho sil a brzké uzdravení panu prezidentu Miloši Zemanovi. Ať se co nejdřív vrátí k plnému zdraví. Budeme jej potřebovat.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights