AKCE: Zemědělský protest 2024

Budeme protestovat! Po dnešním jednání našeho vedení a zástupců ze Zemědělský svaz ČR jsme potvrdili společnou protestní akci naplánovanou na čtvrtek 7. března v Praze. Protesty budou namířeny proti vládě, která odmítá vyslyšet alarmující volání tuzemských zemědělců.

Ministr zemědělství Marek Výborný bohužel ani přes osobní snahu nebyl ve vládě schopen prosadit splnění požadavků na záchranu českého zemědělství. Nebyla splněna ani polovina našich priorit.

Zejména chceme vyřešit přebytek komodit na trhu, splnit slib vlády na spuštění podpory zaměstnanosti na venkově, nedanit evropské dotace a snížit daň na zemědělskou půdu na loňskou úroveň nebo realizovat slib o snížení byrokracie. Bez toho zemědělství v ČR nebude! 📣 Znovu apelujeme na všechny zemědělce, aby se k nám připojili.

Ukážeme politikům, že problémy mají všichni zemědělci, napříč celou republikou, bez ohledu na velikost podniku a výrobní zaměření. Společnost mladých agrárníků České republiky Českomoravský svaz zemědělských podnikatelů Asociace soukromého zemědělství ČR (pouze část organizace)

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights