VIDEO: 16 letý kluk konfrontoval Jindřicha Rajchla, místo slušné komunikace chlapec naopak urážel a sprostě nadával a to je pokládáno u některých za “hrdinství”

Část 1.

Část 2.

Chlapec u některých podporovatelů Fialové vlády ale jako i u samotných politiků vychází jako “hrdina” ale jeho chování hrdinské není. Media jako je TV Prima o tomto chlapci napsala článek který vyobrazuje spíše formu jak dostal Jindřich Rajchl argumentační nálož. Jindřich Rajchl vyšel v článku jako ten špatný a v článku je vložen jen kousek videa ve kterém Jindřich Rajchl povídá

Jindřich Rajchl
Kdybych já tohle udělal v šestnácti tátovy tak mi ji vypálí že tady chytnu druhou o zem.

Ale co tomu všemu předcházelo to už media neukazují. Podle jeho vyjadřovaní to vypadá že chlapec ani neuznává základy tradiční rodiny, a to je MUŽ – OTEC , ŽENA – MATKA , DÍTĚ – DCERA SYN či další rodinné vazby základní tradiční rodiny.

Vyjádření Jindřicha Rajchla

Už mnoho lidí mi psalo, že vidělo mou debatu s tím naivně bojovným šestnáctiletým výrostkem, který sice asi 5x musel uznat, že nemá dostatek informací a že má tvrzení jsou pravdivá, ale pořád si neoblomně jel dál svou písničku.

Jemu to nemám za zlé, je to mladý kluk, který ještě musí nabrat životní zkušenosti, aby získal trochu nadhledu a schopnosti dívat se na věci objektivně.

Koho ale viním, je vzdělávací systém v naší zemi, jenž ruku v ruce s naprosto jednostrannou mediální masáží vytvářejí z našich dětí jednostranně zaměřené fanatiky neschopné jakéhokoliv kritického uvažování.

V oblasti médií a vzdělávacího systému nás čeká obrovský kus práce. Ale pokud v nás vložíte vaši důvěru, tak se do potřebných reforem pustíme s veškerým odhodláním – program v těchto oblastech máme připravený.

Začneme u veřejnoprávní televize zavedením objektivního a transparentního systému hodnocení vyváženosti zpravodajství a publicistiky. Neboť ten současný je naprostou fraškou kryjící zcela jednostranné a manipulativní servírování proevropsky korektních informací. Jinými slovy – jedná se o čirou propagandu.

V oblasti sociálních sítí jsme připraveni tvrdě trestat provozovatele, kteří budou cenzurovat obsah a mazat příspěvky, jež neporušují zákon. Pokud vám někdo říká, že jsou to soukromé zahraniční společnosti, a že to tudíž nejde, tak vám lže. Jde to. Pokud může Evropská komise pokutovat twitter za to, že obsah nemaže, tak my zase můžeme tvrdě pokutovat FB a youtube za to, že obsah naopak mažou.

A co se týče vzdělávacího systému, tak tam je práce jak na kostele – ale aspoň vám můžu říct, kde začneme – zákazem politické indoktrinace a vyhnáním všech politických neziskovek z našich škol a z procesu přípravy učebních osnov.

Jsme připraveni udělat vše pro to, aby se naše školství vrátilo na svou původní úroveň. Aby vychovávalo kriticky myslící jedince schopné vlastního úsudku a nikoliv unifikované roboty naivně papouškující mainstreamovou propagandu.

To je naše konkrétní vize, kterou hodláme v případě úspěchu ve volbách tvrdě prosazovat.

Bez těchto změn bude totiž vzdělání našich studentů jen dále upadat. A to je přesně to, co ti mocní nahoře potřebují. Čím méně má totiž kdokoliv objektivních informací, tím snadněji je ovladatelný.

Věřím, že s těmito zásadními reformami, které nemá žádná jiná strana ve svém programu, budete souhlasit.

Věřím, že budete PRO.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Petr
Petr
4 měsíců před

Rodiče toho chlapce musí být na něho hrdý😁

Olszewská
Olszewská
4 měsíců před

Co k nevychovanému spratkovi dodat,má ůplně vylitý mozek a nalitý fialovým hnusem!!!!

114
2
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights