Tobiáš Walter kluk možná chováním po stopách starosty Pavla Novotného?? , Šestnáctiletý kluk posuzuje kdo má horší vzdělání sám ale v argumentaci s Rajchlem pohořel

Zde vidíme “slušného” “chytrého” rozumově připraveného kluka v rozhovoru u Čestmíra Strakatého který s ním udělal rozhovor právě na hlavní téma na internetu, a to je  argumentační diskuse mezi chlapcem a Jindřichem Rajchlem u diskuse u které ale chlapec Tobiáš Walter naprosto vyhořel a místo argumentací začal urážet a nadávat.

O to více jsou videa o kterých nikdo nemluví a nepíše. Tobiáš Walter tvrdí v rozhovoru že lidí příznivci Jindřicha Rajchla jsou lide kteří mají horší vzdělání, podotýkám že to hovoří 16lety kluk který v životě má pouze základní a střední školu a zbytek života má před sebou.

Podle čeho tedy Tobiáš Walter může tvrdit že se jedná o lidí kteří mají horší vzdělání? o to více je zarážející že když se chlapec podívá kolem sebe jedná se o lidí ve věku o kterých lze povídat že už maji v životě něco zažito a odpracováno.

O to smutnější je také to že dnešní media bohužel dávají prostor jednotnému názorů, a lidem kteří se nedokážou slušně chovat.

Tobiáš Walter v rozhovoru povídá o tom že bylo málo k tomu aby on dostal pěstí od lidí v průběhu diskuse s Jindřichem Rajchlem.

Zde je důležité připomenout že kdo tady vyvolal náznak nebo reakci že by měl od někoho dostat pěstí byl právě on Tobiáš Walter.

Podle video záznamu který je pořízen přímo na místě diskuse je patrné že k fyzickému střetnuti by mohlo dojit až poté co tento chlapec řekl důrazně Jindřichu Rajchlovi že je to hajzl, pak následovala reakce. Ale o tom už mlady chlapec Tobiáš nehovoří.

V návaznosti na argumentační diskusi mezi chlapcem Tobiášem a Jindřichem Rajchlem se ozval starosta Řeporyjí Pavel Novotný který si mimo jiné chválí jednání právě tohoto chlapce. Teď otázka jde chlapec Tobiáš Walter po stopách pana starosty? to nevím.

Starosta který nemá žádnou úctu ke starším lidem, který bez problému hlásá na sociálních sítích o podřezaní dětí a žen podpálení baráku a není za tyto výroky trestán.

Messenger_creation_39b43d87-d52b-47cd-aee1-d9ec2a99ba42

Mladého kluka Tobiáše bohužel díky jeho nevhodného chování plných urážek chválí příznivci Fialové vlády včetně některých členu vlády.

Je pokládán za “hrdinu” který se “argumentačně” postavil proti Jindřichu Rachlovi, ale jak níže uvedené videa ukazují není tomu tak a rozhodně jeho chování není hrdinské ale bohužel smutné.

Tady je důležité připomenout i ten fakt že, když místo chlapce postavíte kohokoliv z nás a místo Jindřicha Rajchla by byl někdo z pětikoalice nebo protistrany a diskuse by byla podobná, jak myslíte že by media a příznivci vlády České republiky reagovali?

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Dagmar
Dagmar
4 měsíců před

U mě je to nevychovaný fracek. Pan Rajchl si našel malou skupinu lidí bez vzdělání? Bože kde na to přišel? Celá vláda panu Rajchlobi nesahá ani po kotníky!

1
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights