Jindřich Rajchl – k akci shromáždění Ukrajinců na Staroměstském náměstí 24.2. 2024

Dnes se nám na Staromáku sejde celá plejáda zasloužilých umělců, kteří stejně svědomitě jako jejich předchůdci odsuzovali imperialistické agenty podpisem anticharty, budou dnes odsuzovat “proruské síly” a soudružsky mávat modrožlutými fangličkami.

Jako vždy budeme sledovat komickou vložku, kdy lidé mávající vlajkami jiného státu, budou obviňovat ty, kteří nosí v rukou vlajky České republiky, že slouží cizí mocnosti.

Opravdu k popukání.

To vše se bude dít za situace, kdy už i v Rudém právu současné doby, tedy na provládním portálu Seznam, se více než 68% občanů České republiky vyslovuje proti další podpoře Ukrajině. Respektive abych byl přesný kyjevským oligarchům tvořícím loutkový režim Volodymyra Zelenskeho.

Lidé otvírají čím dál tím víc oči a odmítají nadále sloužit jako komparz v mocenské hře, kde nejde ani o ně a dokonce ani o Ukrajinu. Jako vždy jsou skutečným cílem celé téhle monstrózní kamufláže pouze peníze a moc. Víc peněz a víc moci.

A já jim prostě cvičenou opičku v tomhle divadle opravdu hrát nehodlám.

Proto se přesně za 4 týdny sejdeme na Václavském náměstí my – lidé, kteří dokáží používat svou vlastní hlavu a netancují tak, jak americká propaganda píská.

V souladu s manuálem vypracovaným policejním týmem KRIT budou vládní politici označovat nás, organizátory za proruské síly a vás za hlupáky, kteří se námi necháváte zmanipulovat.

Ale víte co? Já jim na to zvysoka kašlu!

Nezajímají mě jejich nálepky, neřeším jejich lži. Můžou si mě brát do pusy od rána do večera, můžou mě obviňovat z čeho chtějí, můžou mě dávat na ukrajinské seznamy smrti.

Já neustoupím.

A nálepky neřeším. Na rozdíl od nich mám čistou mysl a v srdci pouze a jen Českou republiku.

Věřím, že i vy odhodíte strach, přestanete řešit nálepky a odmítnete naskakovat na mediální hru s narativem “kdo je proti Fialovi, ten je Putinův agent.”

Za 4 týdny budeme mít reálně poslední šanci, jak se zbavit fialového balvanu před řádným termínem voleb v roce 2025 – jak zamezit korespondenční volbě, námluvám s Lichtenštejny, zelené devastaci naší ekonomiky, postupném vtahování ČR do válečného konfliktu na Ukrajině, nesmyslnému nákupu F-35 a faktickému rozkladu naší země.

Jediné, co rozhodne, zda uspějeme či nikoliv, je to, kolik nás 23.3. na Václavák dorazí.

Tentokrát nebudu nikoho přemlouvat. Vy sami se musíte rozhodnout. Je to vaše země. Pokud to nedáme, tak si asi nic jiného, než Fialovou bídu až do konce roku 2025 nezasloužíme.

Pokud chce někdo do komentářů psát, že mají 108 a že s tím stejně nic neuděláme, tak si může ušetřit čas, vůbec to nepsat a v klidu se dívat, jak nás tady pětidemolice další dva roky plundruje. Nezlobte se, ale já se k vám nepřipojím. Nemám v povaze něco vzdávat Nota bene pokud je v sázce to, co ze srdce miluji. A to naše země bezesporu je.

23.3.2024 se půjdeme společně postavit za Českou republiku.

Bude mi obrovskou ctí jít v čele. Bez ohledu na to, jaký kýbl lží a urážel mi zase hodí na hlavu. Zlu se totiž nesmí ustupovat. Je třeba se mu čelem postavit.

Jeden za všechny – všichni za jednoho!

Rodina – Vlast – Mír!

Všechny reakce:

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Nečum
Nečum
5 měsíců před

nejvetsi degen poslední doby Rachl, zmrd co mu jde jen o moc a prachy.Jen lže a když už je usvědčen ze lži tak jak správny komač zapírá banuje a zapíra…. Dle ksichtu bere i drogy , je horší jak všechny vlády dokupy….

1
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights