Jindřich Rajchl – setkaní se Slovenským premiérem Roberte Ficem

📣NOVINKA: Dnes došlo k naplánovanému setkání slovenského premiéra Robert Fico a předsedy strany PRO Jindřich Rajchl, kde si vyjádřili vzájemnou podporu…🇨🇿🙂🤝🙂🇸🇰

Co bylo předmětem tohoto důležitého setkání, prozatím není jasné, o dalším průběhu budeme brzy informovat. 😇

📸Na fotografii: předseda vlády Slovenské republiky Robert Fico, předseda strany PRO Jindřich Rajchl a 1. místopředseda strany PRO Petr Vacek.

JUDr. Jindřich Rajchl k tomu uvádí:

“Je mi velkou ctí, že si pan premiér Robert Fico ve svém dnešním extrémně nabitém programu našel pro mne čas na krátký rozhovor.

Poblahopřál jsem mu k úspěchu ve volbách a on mi na oplátku popřál hodně štěstí v našem úsilí.

Na závěr jsem mu ještě sdělil, že se budeme snažit ze všech sil pracovat na tom, abychom uspěli v příštích parlamentních volbách a mohli společně budovat velmi úzkou česko-slovenskou spolupráci. Na což mi pan premiér odpověděl, že by to velmi uvítal.

Tak pevně doufám, že to společně dokážeme a že nám v tomto úsilí pomůžete. Naší vizí je vytvořit nejsilnější vztah se Slovenskem od roku 1993 a společně s Maďarskem a Rakouskem postupně vytvořit silný středoevropský region, jenž nebude pouhým přívěskem západní Evropy, nýbrž jejím rovnocenným partnerem,” sdělil Jindřich Rajchl na svém FB profilu.

Jdete do toho s námi? 🤗

Jste PRO? 🩵

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights