VIDEO: Jindřich Rajchl rozhovor pro seznam zprávy

Text: Honza Kubiš


Tak tohle nejde neokomentovat a to jsem si paní Bastlová musel pustit dvakrát, jestli se mi to jen nezdálo a doporučuji,aby jste si to i vy přehrála sama a zaměřila se na své chování a svoji moderátorskou práci!

Položit další otázku a pak, když někdo vám do ní kopne skvělou argumentací,se honem vrátit a opakovat jak kolovrátek otázku na kterou vám dokonce pan Rajchl několikrát odpověděl. Jak ubohé a i já, kluk,jsem se tomu zasmál a ano i já musím napsat, že jako moderátorka jste nebyla nestranná!

Stojí Vám to,co Vám vedení nařídí za to,se takto prezentovat a ztrapnit se? Vždyť jste ukázala,že není pravda to,co tvrdíte! Že jste nestranní a přitom by jste měli být!Nejste ani omylem! No a ještě bych vám odpověděl proč není milion lidí na Václavském náměstí! Právě proto,co předvádíte,jak manipulujete a ano i přesto, že jste cinkali 17.11. a chtěli změnu a nemuseli se bát říct svůj názor,tak jsme se do té doby vrátili a taky i díky vám.

Kdokoliv má jiný názor, tak se k němu chováte zrovna tak, jak k panu Rajchlovi a každého automaticky onálepkujete a to je důvod proč to Václavské náměstí, paní Bastlová,není plné! Těším se na další Vaší debatu,kde budete,doufám stejné dotazy, pokládat i politikům,jenž jsou a teď pozor,dnes ve vládě a zeptáte se na jejich sliby a budete je označovat za lháře stejně tak,jako pana Rajchla! Jinak děkuji, že jsem Vám mohl něco málo k tomu Vašemu výstupu napsat a použít metaforou za kterou se schovávají i politici… Tahle debata snad to Václavské náměstí, po tom,co jste předvedla, zaplní… děkuji

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights