Jindřich Rajchl – Obrovská gratulace Róbertovi Ficovi a celému Smeru

K volbám na Slovensku se ještě podrobně vyjádřím ve večerním živém vysílání.

Nicméně několik postřehů si neodpustím napsat již nyní:

1) Obrovská gratulace Róbertovi Ficovi a celému Smeru! Šli proti médiím, Sorosovým financím i podpásovým praktikám, a přesto to dokázali. Klobouk dolů!

2) Ještě větší gratulace celému Slovensku. Bratia, ukázali jste, že se nenecháte zmanipulovat mediální propagandou ani zcela vylhanými průzkumy veřejného mínění. Zvolili jste si úžasně a ukázali jste nám cestu!

3) S ohledem aktuální politickou situaci v Maďarsku, na Slovensku a na předpokládané vítězství FPÖ v Rakousku, se nám otvírá jedinečná příležitost na realizaci našeho plánu vytvořit tento silný středoevropský blok coby silnou hráz proti šířícímu se bruselskému diktátu. Jen to teď nesmíme pokazit my.

4) Nejdrtivější debakl znamenají volební výsledky pro agentury průzkumu veřejného mínění. Opět jsme se přesvědčili, že se jedná nikoliv o reálný obraz skutečných volebních preferencí, nýbrž o naprostou manipulaci, jejímž cílem není nic jiného, než ovlivnit výsledky ve prospěch vyvolených proevropských soudruhů. Celé slavné Progresívne SLovensko, které mělo dle posledních průzkumů porazit Fica, bylo nakonec rádo, že o fous udolalo Pellegriniho. Pokud zase budete číst titulky “průzkumy se mýlily, neodhadly náladu voličů na Slovensku”, tak tomu ani na minutu nevěřte. Oni se nemýlili, oni jen prachsprostě lhali. A u nás je to naprosto stejně – až mi někdo zase bude argumentovat jakýmkoliv průzkumem, tak mu jen pošlu obrázek posledního odhadu preferencí na Slovensku ve srovnání se skutečnými výsledky.

Suma sumárum – vyhrála strana, která má naprosto totožný náhled na mezinárodní politiku jako PRO, Slováci dokázali, že se nenechají obelhat a připravili nám skvělou pozici pro to, abychom se k nim co nejdříve přidali, no a jasně se ukázalo, že volební průzkumy jsou vycucané z prstu, nemají s realitou nic společného a lidé jim snad konečně přestanou věřit. Je to jen jedna obrovská lež.

No, dnes budu mít asi krásný den.

P.S.: Nenechte si ujít dnešní živé vysílání od 18.00. Bude to velká jízda!

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights