VIDEO: HONZA KUBIŠ – VZKAZ

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
5 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
HonzikJeMalaRuskaBuzna
HonzikJeMalaRuskaBuzna
1 rok před

Jsi malej kolaborantskej debílek, který plácá nesmysly, převzaté od tupé dezolátské proruské lůzy. Děláš užitečného idiota ruskému nacisticko-teroristickému režimu. Jsi primitivní děcko, které uvěřilo tomu nejhoršímu lidskému odpadu. Za druhé světové bys lezl do prdeke Hitlerovi a hajloval jak o život, debílku. Tohoto kolaborantského odpadu je třeba se zbavit a je dobré si vzít příklad z našich předků, kteří se po válce uměli s tímto stupidním odpadem poradit

0
11
Honza Kubiš ✔
ověřen
1 rok před

Tak teď jste se jako ten debílek tady projevil vy! Taky jako ten Hitler a odpad! Jiné argumenty nemáte? Tohle nás přestalo urážet a naopak už se tomu smějeme,jak se projevují voliči ODS….
Mějte krásný den…🙂😆

15
Honza Kubiš ✔
ověřen
1 rok před

Ještě bych zapomněl…
Pozdravujte pana Novotného….pá pá 😘

Jarka
Jarka
1 rok před

Tak teď jste se, kočičáku, prohevil. Jak ubohé. To jsou přesně fanouškové a nohsledi Novotného a Pětidemolice, kteří jsou zodpovědní za to, jak naše vlast vypadá a v jakém je stavu. Honzíku kašli na ty ubožáky, jsi inteligentní a skvelý mladý muž. 16. tam budeme!

Pavla
1 rok před

Urcite tam budu.Chodim vzdy.Je me temeř 70 let,ale co nyni zaživam je nehorazna bida.A ani té důstojne smrti,se clovek nedocka.A lidi kazdy nadava ,ale nic proto nedela.Jak smutne až k placi.

10
1
5
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights