Zdeněk Chytra – Prague Pride nemá s lidskými právy, a už vůbec ne s hrdostí cokoliv společného

Jakožto homosexuál se důrazně distancuji od exhibic sexuálních praktik, které probíhají v Praze a na které se dívají i malé děti!

Prague Pride nemá s lidskými právy, a už vůbec ne s hrdostí cokoliv společného. Je to exhibice lidí, kteří veřejně ukazují různé fetiše a náklonnost k sexuálním praktikám.

A nyní naostro: sexuální praktiky homosexuálů vždy zůstávaly ukryty v sexuálních gay podnicích a nebo na akcích, které byly uzavřené pouze pro tuto skupinu lidí.

Vzít děti nebo dospělé heterosexuální lidi na Prague Pride je stejné, jako je zavést do těchto gay podniků.

Většina lidí neví, co se v těchto podnicích děje, já ano. A pozorovat tuto exhibici na ulici, kde na ní mohou koukat i malé děti ve mě budí velice sklíčené pocity.

Tento rok sleduji po celém světě, jak se v rámci „duhových oslav“ veřejně a neskrytě prezentují „prasárny“, před čímž jsem varoval již v roce 2016. Pokud společnost přijme fakt, že se dětem bude předkládat odmalička pornografie a budou konfrontovány sexuálními praktikami, které většina lidí ani nezná, v pořádku. Mě se to ale hnusí a budu nadále bojovat za to, aby tyto věci zůstaly za zavřenými dveřmi tam, kam patří.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
3 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Dr. Marie Kindermannova

Konečně vyslovena pravda, kterou se snaží dnešní politická reprezentace umlcovat. Vřele díky!!!!

Miloslav Kroneisl
Miloslav Kroneisl
1 rok před

Nerozumím tomu, proč je slovo prasárny v uvozovkách. Mě by vyhovovalo, kdyby se autor vyslovil jasně. Buď jde o prasárny nebo o něco jiného. Mě by zajímalo co jiného.

Pavel
Pavel
1 rok před

KRÁSNĚ NAPSANÁ PRAVDA

37
2
3
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights