VYSÍLÁNO ŽIVĚ: Jindřich Rajchl – 23.8. 2023


23.8. 2023 – 14:00

Omlouvám se za již druhou upoutávku na dnešní vysílání, ale tentokrát musím.
Důvodem je zcela nechutná kampaň, kterou rozjeli pětikoaliční politici a vlastizrádná média po fyzickém napadení 2 žen ukrajinského původu.
Toto napadení samozřejmě odsuzuji – kdo mě sleduje, tak ví, že jsem proti jakékoliv formě násilí, nota bene na ženách.
Nicméně ubohé zneužití této kauzy k politickým hrátkám a cílenému rozpoutání nenávisti, ze strany těchto morálních trosek je za hranou toho, co bych jen na vteřinu hodlal tolerovat.
Najednou už to pro ně není trestný čin jednotlivce jako v případě znásilnění a pokusu o vraždu patnáctileté dívky z Plzeňska. Najednou už se jim kolektivní vina náramně hodí a ve své ubohosti se tento exces jednoho pomateného člověka snaží zneužit k tomu, aby nás, kteří skutečně stojíme za občany této země, naprosto bezostyšně naházeli do jednoho pytle.
Tak takhle tedy ne!
Překročili jste všechny meze. Lidé už vaším lžím nevěří a jsou připraveni vám to dokázat. Čas skládání účtů se blíží každým dnem.
Dnes v 6 se prosím opravdu dívejte.
Tohle bude náramně výživné!

23.8. – 10:00

Dnes v 18.00 vám opět nabídnu živé vysílání, kde pro vás rozeberu aktuální situaci a vývoj kolem kauzy Pavla Blažka, jež dostala Fialovu vládu do nejhlubší krize od doby jejího vzniku. Vyjádřím se též k názorovému přemetu Petra Pavla, jenž v roce 1987 nahlížel na invazi vojsk Varšavské smlouvy v roce 1968 očima svého otce, vehementně ji obhajoval, zatímco v roce 2023 už dával přednost úhlu pohledu jeho babičky.
Ještě předtím si ale nenechte ujít tiskovou konferenci ze Senátu, kde se v 11.30 bude hovořit o Istanbulské úmluvě, jejíž přijetí kategoricky odmítáme. Vystupovat by měla i Jana Zwyrtek Hamplová fanpage, takže se máme na co těšit.
Tak mrkněte v půl dvanácté na Janičku a v 6 jako obvykle na značkách. 🙂
Budu se na vás moc těšit!

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights