VIDEO: Jana Zwyrtek Hamplová – Istanbulská úmluva

AKTUALIZACE ČLÁNKU – 30.8. 2023

Vážený pane senátore (Vážená paní senátorko) dovolte, abych se na Vás jako na mého zástupce v Senátu Parlamentu ČR obrátil(a) ve věci plánovaného hlasování o přijetí Istanbulské úmluvy.

Přijetí této úmluvy shledávám naprosto v rozporu se zájmy občanů České republiky, protože – ačkoliv je norma vydávána dokument směřující k ochraně žen a proti násilí páchanému na ženách – pokládám toto označení za klamavé a podvodné. Ve skutečnosti – jak vyplývá z důvodové zprávy k Istanbulské úmluv – jde o něco zcela jiného.

Ochrana proti násilí (a nejen na ženách) je v našem právním řádu ošetřena dostatečně, nepotřebujeme další tzv. ochranu, která je navíc v případě této úmluvy jen jakousi zástěrkou. Naopak – v rozporu s tím, za co je vydávána, zavádí genderovou diktaturu a indoktrinaci malých dětí již v útlém věku, zavádí až jakýsi boj mezi ženou a mužem, kdy muž je v podstatě vydáván za agresora a násilníka již apriori jen z titulu svého pohlaví, aniž by cokoliv spáchal – a to je přece v přímém rozporu se všemi principy práva!

Tato norma rozhodně nepřispěje k rozvoji rodinného života a k láskyplným vztahům v rodinách, mezi mužem a ženou, mezi tátou a mámou, mezi nimi a jejich dětmi navzájem…. Proto věřím, že svým hlasem PROTI Istanbulské úmluvě podpoříte normální život v naší zemi, klasickou rodinnou výchovu, možnost nazývat ženu ženou, muže mužem a zabráníte diktatuře genderového fanatismu, který je nám – zdá se – zvnějšku vnucován.

Naše děti si nezaslouží, aby s nimi bylo od útlého dětství manipulováno, jejich rodiče si nezaslouží, aby byli trestáni za neplnění genderové ideologie, která je proti přírodě a lidské přirozenosti a z pohledu věřících i proti Bohu. Vzpomeňte, prosím, na své krásné dětství a dopřejte je i dalším generacím. Pevně věřím, že Vaše rozhodnutí bude v případě této smlouvy NE. A myslete prosím ještě na jednu věc – tohle je téma, kdy se mnoho voličů skutečně dívá, jak kdo hlasoval – a díváme se velmi pozorně..

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights