Jindřich Rajchl – Máme další útok na PRO ze strany našeho mainstreamu.

Prý se rozpadáme.

Tak určitě.

Naše strana má aktuálně téměř 500 členů, desetitisíce registrovaných podporovatelů a rozrůstá se každý měsíc.

Já vím, že by si soudruzi přáli opak, ale bohužel jsou znovu vedle jak ta jedle.

Aktuálně odešli 3 členové, z nichž dva byli řadoví a jeden výkonný. Pokud už nás článek srovnává s SPD, tak se rozhodně neblížíme ani náznakem situaci, kdy odcházel Hynek Blaško, či kdy nedávno byla zrušena celá zlínská krajská organizace.

Ovšem nepřítel je v tuto chvíli jasný – PRO nesmí projít za žádnou cenu!

Skutečnost, že ve straně existoval disentní názor na to, že bychom měli jít spíše pomalejší cestou odborných debat, a cílit na úspěch třeba až ve volbách 2029, jenž nebyl v souladu se zcela většinovým názorem, že máme morální povinnost vůči našim voličům a podporovatelům udělat vše, co je v našich silách, abychom úpadek naší země zastavili co nejdříve, ideálně ještě před rokem 2025, a že se zastánci tohoto menšinového názorového proudu rozhodli jít onou odbornou cestou, není nic nezdravého. Budeme dál přát členům PRO Libertate co nejvíc úspěchů v jejich expertní právní činnosti a pokud budeme moci, tak i rádi pomůžeme.

Co je ale nejvtipnější je skutečnost, že Tomáš Nielsen oznámil toto své rozhodnutí už asi před měsícem – ovšem média se toho “chytla” nyní, dva dny po tiskové konferenci. Jaká to náhoda!

Stejně tak zajímavý je fakt, že když k nám asi před dvěma měsíci přestoupila nejúspěšnější kandidátka SPD ze senátních voleb, Ing. Ivana Turková Ph.D., jež získala ve volebním obvodě Most 24%, a jež je špičkovou odbornicí v oblasti ekonomie, tak mainstreamová média ani nepípla.

Jsem zvědav, jak budou reagovat za pár týdnů, až představíme další velmi zvučné posily. Počítám, že standardně – budou opět mlčet jako hrob.

Takže drazí soudruzi ze Seznamu, Reflexu, či Forum24, zkuste se neunášet při psaní svých výmyslů principem “přání otcem myšlenky” a zkuste neplnit tak očividně zadání vašich chlebodárců za každou cenu odradit lidi od účasti na akci Česko proti vládě 16.9.2023.

Už to začíná být opravdu směšné.

Strana PRO tady bude dál a bude čím dál tím silnější – i kdybyste se přetrhli. My totiž nejsme placení námezdníci píšící na zakázku našich loutkovodičů, my jsme tu proto, že jsme se rozhodli hájit občany této země a celou Českou republiku před příživníky vašeho typu.

A tento cíl budeme ze všech sil naplňovat i nadále a nic nás od něj neodradí.

Stejně tak pevně věřím, že se lidé nenechají oklamat vaší snahou rozvrátit naše úsilí o dosažení demise vlády Petra Fialy a naopak je to ještě víc semkne a přijedou vám vyslat v září na Václavák jasný vzkaz.

Že už tady tyhle lháře s sluhy zahraničních zájmů nechceme!

Už jste zkusili mezi nás vrazit klín před demonstracemi v březnu i v dubnu a neuspěli jste. A nepovede se vám to ani tentokrát.

Ať žije Česká republika!

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pavla
1 rok před

Ne.Nedame se.Musime to dokazat.Už nas zničili dost.I když me dochazí sila.

1
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights