Další sexuální napadení

Informace pocházejí z webu – www.nasepraha.cz


KONEC CITACE Z WEBU

K věci se vyjádřila opět Jana Zwyrtek Hamplová 

Není co víc dodat, než jsem napsala včera. Děkuji vám za aktuální obrovskou podporu na všech komunikačních kanálech… Nejsem schopna na všechny reagovat… Jsou vás tisíce… Vystoupím však na kameru v následujících týdnech postupně tzv. ke všemu aktuálnímu Narozdíl od vlády, které dnes důvěřuje 23% občanů, to mám srovnané v hlavě.

KONEC CITACE příspěvku

K věci se vyjádřil i Jindřich Rajchl

Ačkoliv policie odmítá zveřejnit národnost 16-letého mladíka, jenž se pokusil znásilnit v Hostivaři mladou ženu, je už z faktu, že Vít Rakušan svolal na zítra tiskovou konferenci, které se zúčastní chargé d’affaires Vitalij Usatyj, více než pravděpodobné, že se znovu jednalo o občana ukrajinské národnosti.

Rkušan bude zítra dojemně apelovat na naše občany, aby se neuchylovali k uplatňovalní principu kolektivní viny a předsudečné nenávisti vůči Ukrajincům.

Nicméně poté, kdy to byl právě on, kdo nám tady rok a půl předváděl předsudečnou nenávist vůči občanům ruské národnosti, bude všem normálním lidem jen k smíchu.

My jsme naše politiky před touto krátkozrakostí opakovaně varovali, protože bylo zcela zřejmé, že se toto krátkozraké jednání nakonec otočí proti nim.

Teď, Víte Rakušane, sklízíte, co jste zaseli.

P.S. Vzhelem k tomu, že od počátku konfliktu tvrdě vystupuji proti uplatňování principu kolektivní viny, budu ba vás i nyní apelovat, abyste neobraceli svůj hněv vůči Ukrajincům. Hněvejte se na naše hloupé politiky. To oni tady iniciovali atmosféru nenávisti a kolektivní viny. Pojďme jim za to společně vystavit účet.

KONEC CITACE – příspěvku

O události informuje také CNN Prima NEWS  – informace pocházejí z webu CNN Prima NEWS 

KONEC CITACE Z WEBU

K incidentu jsem se stručně vyjádřil i já Honza Kubiš

Tak důležitý je vidět pana Rakušana v duhovém průvodu… a co takhle řešit bezpečnost! Už kontaktoval rodiče té 15 leté dívky? A co to dnešní brutální napadení …Jo já zapomněl, ono ještě nejde o nikoho z rodin politiků!!

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights