Proč panu Haškovi nevadilo hrát v Rusku a brát nemalé peníze, které jsou podle něj „špinavé peníze“ Tehdy mu nevadilo dělat reklamu?

Má cenu komentovat tenhle příspěvek , Myslím, že ne, ale nabádá mě to k otázce.

Nyní nám zde klečí a snaží se nás přesvědčit, že se mu na „stará kolena „ rozsvítilo v hlavě. Jiní tady řekli, že puk nechal následky. Myslíte, že to dělá opravdu proto, že je o tom přesvědčený nebo je to jen manipulace a jeho cílem je získat skupinu lidí,na které se snaží udělat dojem, a tím získat hlasy do euro voleb? Myslíte, že má význam dávat hlas někomu, protože je jeho tvář známá, ale ve skutečnosti, jen čeká na signály .

Do sportu politika nepatří a pan Hašek se ještě nestal politikem, ale už ukazuje, jak moc je zaujatý ! Odsuzovat sportovce ,jen protože se narodili v Rusku,se v běžném životě nazývá diskriminace .

Všichni sportovci tvrdě dřou celý rok, trénují a věnují tomu svůj život a my je vyřadíme k vůli mocenským hrám a fanatikům, kteří potřebují nasbírat hlasy ? Ruku na srdce, všichni sportovní nadšenci vědí, jak na tom jsou sportovci RF a nejednou nám dali pěkný výprask. Za celou dobu jsem si nevšiml, že by se Hašek postavil na stranu důchodců, přitom do téhle skupiny už spadá. Nejspíš nemá děti, protože nebránil ani zvrácenosti, které se na ně hrnou a slovo Mír,, které bych očekával z jeho úst, se někde zadrhlo a ztratilo . Hašek je další vládní šašek ( metafora )

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Behenská Květoslava
Behenská Květoslava
11 měsíců před

Pan Hašek by se měl stydět co by sportovec za svůj názor. Do sportu by se opravdu politika tahat neměla !!!!

1
1
Jozín
11 měsíců před

Tak to vyřiďte do ruska květáku

2
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights