Paní Miroslava Němcová překonala hranici morálního dna

Text : Petra Rédová

Paní Miroslava Němcová překonala hranici morálního dna. Gratuluji . Když jsem četla její status , chvíli jsem přemýšlela , zda se nejedná o podvrh. Ukázalo se, že nikoliv. Tahle paní ( nemohu napsat dáma, nejspíš bych si musela ukousnout jazyk) je ukázka arogance, tuposti a neskutečné zášti. Být to kdokoliv jiný, nejspíše bych to přešla s úšklebkem a trpkou poznámkou, ale v tomhle případě to ignorovat nejde .

Tato úchylná důchodkyně se pohybuje v politice od roku 1998. Tedy by jsme očekávali, že za ta léta už se dovzdělala, dozrála a našla i určitou pokoru a vděčnost .Neboť její nadstandartní život je financován z našich kapes a kapes současných důchodců , proti kterým ona zvedá ruku .

Asi ji nějak nedocvaklo, že k hrobníkovi nemá tak daleko .

Kdo čte její statusy, těžko uvěří tomu, že tahle “politická prastárlice”vyhrála boj nad zákeřnou nemocí a je dokonce matkou .

Někde se stala chyba . Většina lidí, která dostala druhou šanci , změnila své postoje a snažila se konat dobro. V jejím případě je opak pravdou a tedy očekávám, že až to bude nejméně čekat , dostane ránu zpět a to za všechnu tu špínu a zášť,kterou vysílá.

Jak může člověk, jenž dostal dar rodiče,tleskat úmrtím nevinných obětí války ? Manželé, kteří zemřeli na mostě, byli rodiče dívky, která nyní bojuje o svůj život a následně ji čeká tvrdý boj s realitou. S tvrdým faktem,že už nikdy své rodiče neuvidí . Nikdy jim nesvěří své radosti i starosti. Už nepocítí teplo jejich obětí a pro rady bude hledat spřízněné duše. Ten den si s ní osud zahrál nefér hru a ona musí hrát s kartami, jenž byly rozdány . Stala se nevinnou obětí válečného běsnění mezi USA a Ruskem a posedlostí závislého komedianta, který svou hru již prohrál.

Je mi líto syna Němcové, protože mít takovou matku , je ostuda . Ve své praxi zažívám lidi, kteří tvrdě bojují s osudem a přestože vykonávali dobro, ve většině svého života ,svůj boj prohrávají. Tahle hyena dostala šanci, kterou využívá k hnilobnému , zvrácenému chování.

Tehdy se osud asi přehmátl.

Není povinností politika hledat mírová řešení pro lid, jenž mu svěřil důvěru? Není jeho povinností bránit ty slabší a postavit se nespravedlnosti.? Já se pohybuji na této hranici nějakou dobu a nevěřícně kroutím hlavou, co za dobytek sedí v TOP 09,ODS a celé té koalici vlastizrádců. Možná jsem jen zdravotní sestra , ale za mnou zůstává kus práce, zachráněné životy, stabilita rodin a vrácené zdraví. Učím se za pochodu a chyby mně dělají silnější a zkušenější . Pravděpodobně okusím jěště hodně pádů ,které mě zase posunou . S jistotou mohu říci, že nikdy se ze mne nestane takový “morální odpad”,jako je tahle politička. S takovým charakterem se totiž rodíte , tím se nestáváte .

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Petr Janda
Petr Janda
1 rok před

Vsadím se, že se paní Němcová celkem brzy (nenávist zabíjí vlastní tělo) narodí v Rusku. Strach zákeřné existence při setkání s přítomností je neomylný.

2
1
Dalma
Dalma
1 rok před

JSEM RÁDA, ŽE JE NÁS TAKOVÝCH HODNĚ. JEN TEN ODPAD PADNE VZDY NA ÚRODNOU POLITICKOU PŮDU. CO S NIMI DĚLAT? NEVÍM. ZLO JDE Z USA A DOUFÁM, ŽE TO JEDNOU NASI POTOMCI ZASTAVÍ. PREJI HEZKÉ DNY. DALMA

2
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights