Jana Zwyrtek Hamplová: Nevidím jediný důvod pro to, aby na radnici moravské obce či města nemohla vlát moravská vlajka

Naprosto ODMÍTÁM uvedený komentář, a použití uvedených pojmů. Nevidím jediný důvod pro to, aby na radnici moravské obce či města nemohla vlát moravská vlajka, a umím si to představit v těchto dnech i na radnicích českých a slezských, nebo v situaci vyjádření sounáležitosti, například při postižení moravského regionu tornádem jako se stalo před časem.

Je s podivem, že připouštíme na veřejných budovách bez podobných komentářů vlajku cizího státu, dokonce někdy bez vlajky české, jako by jim budovy patřily, a urážíme naše obce a města, když vyvěsí vlajku s moravskými symboly. Svědčí to o jediném – o nutnosti upřesnit daný zákon a posílit v něm výrazně roli státních a zemských symbolů, obzvláště v této době.

Vážím si obcí a měst, které v těchto dnech vyvěsily vlajku s moravskými symboly, a každé obci nebo městu, kterému by moravskou vlajku někdo vytýkal, ráda pomohu.

Pojmy “separatistické” a “nelegální” jsou v dané souvislosti zcela nepatřičné a nevhodné a urážející občany daných obcí a měst a vedení jejich radnic.

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights