Pane Rakušane – Jakým právem nás zrovna vy chcete k čemukoliv vyzývat?

Pane Rakušane, to co jste opět vyplodil myslíte vážně? Jakým právem nás zrovna vy chcete k čemukoliv vyzývat? Ten, kdo tu manipuluje už rok jste vy a celá současná vláda!

Včetně toho, že k tomu zneužíváte i média! Rozdmýchávani vůči jakékoliv skupině obyvatel? To jste tu dělali vy, když jste ohrožovali obyvatele z Ruska, kteří tu žili už několik let! Vy jste je ohrožoval na životech! A to právě proto, že celou dobu, od počátku vaší vlády, rozdělujete lidi…

Napřed to byli očkovaní a neočkovaní a teď proruský a proukrajinský. Vy jste ti co tu nesnášelivost k Ukrajinským obyvatelům způsobili. Vaší tolerancí k jejich chování, nadměrné podpoře na úkor českých lidí.

Pomáhat se určitě má, ale ne nad míru možností a na úkor naší země a jejího totálního zadlužení! Natož pomoc, která díky zbrojení, nás řadí jako nepřítele číslo jedna a tím se vehementně snažíte naší zem vtáhnout do války! Tato ubohost je vše, co jste zvládl vyplodit? A co omluva rodině, které Ukrajinec zabil syna? A to jen proto, že se mu nelíbila hudba, kterou s přáteli poslouchal? To je pro vás v pořádku? Za vraždu se neomlouvá, protože to udělal dospělý Ukrajinec?

A ještě se v tisku nesmí napsat, že to byl Ukrajinec? Musí se napsat, že to byl „pouze“ cizinec? Ale když po sobě plivou děti a zrovna se podaří, že plivnou na ukrajinskou holčičku, tak se omlouvá dokonce pan prezident?

A tam je to v pořádku, že to bylo na Ukrajinku? Tam to nebylo „pouze“ na cizinku?! Opakuji, šlo pouze o to, co se stalo mezi dětmi! A přitom ani nevíte, proč se tak stalo! Mimochodem i mezi těmi dětmi jste tohle zavinili vy a vláda.. .

Tlačíte ty vaše nesmyslné výplody a prioritu Ukrajinců před vlastním národem tak, že tu mezi lidmi na ně vzniká alergie. Zejména pak díky jejich agresivnímu a povýšenému chování, místo aby byli pokorní a vděční za pomoc….

Vaše pokrytecké chování a podpora jejich nacistických znaků a agresivních a bezdůvodných pochodů, které podporujete a proti českým občanům naopak vystupujete a haníte je.

Zakrýváte to, co se tu děje, myslím tím trestnou činnost v České republice tím, že policie musí mlčet! A v médiích, pokud něco udělá někdo z Ukrajiny, tak jste takový srab, že povolujete médiím napsat pouze cizinec? Bojíte se, že by vám to dali lidé sežrat?! Všichni víme i o tom co se děje v Brně a nejen tam! Oni se naštěstí najdou policisté co nám tu pravdu řeknou když to mají média zakázaný … Co kdybyste místo vyvěšování pytlů na ministerstvu vnitra byl takový frajer a ten pohřeb zaplatil vy pane „chytrej“ …. A ještě něco, nikdo nemá v plánu se mstít! Kdo tu rozdmýchává nenávist jste vy a vláda! Ještě otázka…jak je možný, že tu běhají Ukrajinci ozbrojený…? Jak je možný, že si myslí, že jsou něco víc než my …? Na to si odpovím sám…no přeci díky vám, „soudruhu učiteli“!

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
4 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Dominik Matocha
Dominik Matocha
1 rok před

S Rakusana bych jenom blil od rana do vecera😡😡a kdybych mohl tak bych mu flaknul, že by to neunesl, Kolinsky zjeb. Co ty zrudo s Kolina, jak de budeš tvářit az ty miktanti cos jím dals zelenou, znasilni a zabiji zrovna tvoje děcka???!! Budeš cumet jak puk!! I tak už cumis jako sjetej. Pak si nestezuj, a rovnou hod hlavocku, rovnou s ze skaly, nikomu nebudeš chybět, to si piš 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

27
1
Horác
Horác
1 rok před
Odpovědět  Dominik Matocha

Ve které třídě jste ukončil ZDŠ? Tipuji tak na pátou. Ale spíš nebudete Čech, protože správný a hrdý český patriot by takhle nikdy nic nenapsal. Víte, my jsme HRDÍ na svoji řeč!!!

5
2
Pavla
Pavla
1 rok před

Ano delaji tady hodně velky bordel.UA.Bojim se chodit za dne ven.A to jsem doma.Možná.

16
Jiřina
Jiřina
1 rok před

Že zrovna vláda mluví o kolektivní vině to je k smíchu…. proč teda odsuzují všechny Rusy….????? Holt jak se jim to hodí….je mi z vás fakt špatně. UA se tu ve větší části nechovají dobře a vůbec ne vděčně….za to co jsme jim tu poskytli my všichni vidíme jen flákání a opilství…a to jste slibovali, že přijdou matky s dětmi…. zlatý oči…samej chlap v produktivním věku…..tak si laskavě nechte to moralizování……😡👎😡👎👎

57
4
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights