Dopis: Pro pana prezidenta České republiky

Dobrý den, pane prezidente,

co říkáte tomu, co udělal pan Rakušan na budově ministerstva vnitra? Víte, já mám někdy pocit, že od té doby, co tu je nová vláda, už nic neplatí. Myslím si, že už si tu každý z politiků a vlády může dělat co chce. Asi tomu nebudete věřit, ale já jsem měl k určité skupině lidí i k jejich profesím úctu. Ale teď ji absolutně ztrácím! Je to právě tím, co si teď vláda a politici dovolují. Já jsem si vždycky myslel, že nejen obyčejní lidé, ale především poslanci a vláda musí usilovat o to, aby byl mír! No, ale ono to už teď tak není! Napřed nás tu strašili a zavírali doma kvůli covidu. Ta nesmyslná opatření a zákazy, kterým jsme se smály i my děti!

Proto to lidé nebrali až tak vážně. Za to díky tomu přestali vládě absolutně věřit. No moje vláda už to není, nemám pocit, že by udělali něco, za co bych si jí mohl vážit. I když jim musím přiznat, že strašit se snažili hodně. Teď je válka na Ukrajině. A naše vláda dělá to, že místo aby se snažila o mírová jednání, zejména na summitu, který proběhl u nás, posílá zbraně! A to jsme se učili už i my, na základní škole, že zbraně válku neukončí, ale právě naopak posílí.

Najednou mě bilboardy navádí k tomu, abychom přispěli na zbraně. Bilboardy, které s tím pánem z Ukrajiny jsou všude! Najednou se tu nahlas říká koho zabít, tleská se, když v té válce zabijí Rusa ,ale ten Ruský voják tu válku nechtěl, je to taky člověk a táta od rodiny. Myslíte, že je správné, když starosta Řeporyjí navádí studenta ať zabije profesora? Poslanci i vládní činitelé nás označují za proruské šváby a šmejdy, pátou ruskou kolonu a ještě sprostěji. Ti, co by se měli starat o naší zem, se místo toho prezentují na fb hůř než malí smradi! Pane prezidente, já bych vás vážně rád poprosil, jestli byste se nešel osobně na demonstraci zeptat lidí, proč tam přišli. Já se přiznám, že mi je úplně ukradený Putin i Zelenský! Já na ty demonstrace také šel. Ale hlavně proto, jak se teď cítí ti staří lidé. Viděl jste plakat starou babičku? Já ano. A víte, proč plakala? Neví, co se děje, neví proč se to děje a bojí se. Řekla mi, že si válku prožila a už jí nechce! Ale že tím, co vláda dělá a jak se chová, nás prý do ní zatahují. Pane prezidente, jestli jste bojoval za to, aby tu byla demokracie, neodsuzuje ty lidi na náměstí a občas se spíš zaměřte na ty, co tam chodí provokovat. To právě oni mají ochranu, to právě je policie brání a chrání, ne náš nespokojený národ. Víte, oni se tím i chlubí, že mohou všechno. Protože oni mají tu “správnou“ ukrajinskou vlajku …A přesto, že vrazili do starého pána, tak jim se nic nestane, nejsou za to potrestáni! A ještě se smějí! A policie, která je na místě, proti tomu nezasáhne.

Pane prezidente, já měl i úctu k prezidentům a i přesto, že ne se vším s vámi souhlasím, tak mě mrzelo, jak se lidé chovali, když jste byl v nemocnici. A to i politici, kteří jsou teď ve vládě! Paní Pekarovou, tu nemá ani význam řešit ….její výroky, jak dvěma svetry zastavíme Putina a mnoho dalších perel, které nám předhazuje.

Pane prezidente ukažte, že tu ještě má prezident nějaké slovo a udělejte něco, aby si tu učitel dějepisu, pan Rakušan, nedělal co chce! A ještě dělá, jako že mluví za nás. Pokud si teď zvedá to své ego, nebo si řeší nějaký komplex z dětství, tak ať to nedělá přes nás. Ať ukáže, jaký je frajer a jde ten bilboard pověsit do Ruska a nechá se u něj klidně i vyfotit. Mě se tohle vážně nelíbí a nezlobte se, jak může být učitel dějepisu na takové pozici a ještě když je tak hloupý, že ani neví, že lidé nebojovali o demokracii na Letné. A rovněž se mi nelíbí, jak vláda díky energiím likviduje české firmy, celé zemědělství, průmysl, ale i občany. Pane prezidente, postavte se za budoucnost nás dětí a všech lidí……moc děkuji.

P.S. Prosím toho kdo dělá panu prezidentovi stránky na fb. buďte tak hodný a panu prezidentovi to předejte….děkuji Jan Kubiš

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights