Realita


Můj facebook příspěvek ze dne 6.8. 2022

Dobrý den. Paní Pekarová,

Potřebujeme pohlídat jednu holčičku aby její maminka mohla do práce a pak do druhé….Babička nemůže, ta totiž taky musí do práce!

No a nepokoušejte se poradit paní na hlídání….to by ta maminka do té práce nemusela ani chodit! Protože na to nemají ani při tom, že mají 2 práce, proto, aby mohli platit takové daně, z kterých si vy můžete na jejich úkor žít hodně nad poměry!!! Jak asi je maminkám v té práci když ví, že mají doma samotné dítě?

Ale to vy pochopit nemůžete!!! Jee a co ještě kdyby se podle Pirátů měla postarat o staré rodiče a doplácet jim aby se měli líp…..Vy tam jste v té politice hodně na hlavičku a o životě pracujících lidí, podle toho co dokážete vypustit z té díry pod nosem, víte hodně málo!!!

Napadlo mě….jak vám se žije – asi fajn s vaším platem.…! No jo a ještě když i ty vaše výlety vám tyhle maminky a babičky platí! To se to žije na úkor druhých lidí . ..!!!

Kdybyste chtěli opravdu něco řešit vy i Piráti, v první řadě byste měli snížit váš plat na maximálně průměrnou mzdu běžného pracujícího člověka. Za to vaše nicnedělání a vymýšlení stupidit by i takový plat byl moc!

P.S. Jó a včera jsem zavíral a zas se mi jedna zaběhla

Posílat upozornění na email na ( nové komentáře )
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Makula
Makula
1 rok před

Krásné napsané, s penězmi v kapse se jim to kecá, ať si zajdou to dávky a uvidí to jednání a čekání na pomoc od státu která nejde když jednou v životě potřebujete.
Serou já nás všechny

Lexikona
Lexikona
1 rok před

Tak to je úplně suprově napsané, vzal jste mi to přímo z úst. Děkuji

2
0
Budu rád za váš názor, prosím komentujtex
Ověřeno MonsterInsights